Hur Wire hydrauliken i en bil

Om du lägger till ett hydraulsystemet till din bil, du kommer att ha att göra med relativt komplicerade ledningar uppgifter. Bil entusiaster med goda kunskaper om ledningar och el kan koppla sina egna hydraulik, men oerfarna individer bör lämna jobbet till en professionell. Saker du behöver
Tänger
Industriell gummihandskar
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

inventera de olika växlar med där du kan att hantera. De är den främre pumpen, den bakre pumpen, den främre högra dumpa, ryggen rätt dumpa, den främre vänstra dumpa, det bakre vänstra dumpa och den konstanta strömkällan. Kraftkällan för de flesta system är vanligtvis 24 volt.
2

Bekanta dig med strukturen i en bil hydraulik kit. I en åtta-switch, två pumpar, fyra-dump-system, har du fyra sidor: höger, vänster, fram och tillbaka. Varje sida har sex kortplatser:. Överst till höger, överst till vänster, mitten höger, mitten vänster, nedre högra och nedre vänstra
3

Ignorera omkopplaren kortplats som är placerad längst ned till höger på både fram-och baksidan av ditt hydraulsystem, eftersom du inte kommer att använda den. Ryggen, främre, vänster och höger sida har alla sex switch slots, men bara fem används på fram-och baksidan.
4

Börja längst upp till vänster kortplatsen på höger sida av din sats, och tråd den främre högra dumpa den mycket vänstra kortplatsen på din satsens framsida.
5

Flytta till övre högra kortplatsen på högra sidan av din sats, och anslut den bakre högra dumpa till toppen vänstra spåret av satsens baksidan.
6

Anslut den främre pumpen kabeln från det nedre vänstra kortplatsen på din satsens högra sida till det nedre vänstra kortplatsen på satsens vänstra sida, som slutar vid ledningsdragning främre pumpen till det nedre vänstra kortplatsen på framsidan.
7

Wire baksidan pumpen nästa, med start från den nedre högra kortplatsen på höger sida och ansluta den till nedre högra kortplatsen på vänster sida. Du avslutar genom att köra tråden till det nedre vänstra kortplatsen på satsens baksidan. (Notera att denna pump är trådbundna höger-höger-vänster.)
8

Flytta till den vänstra sidan av ditt kit. Starta från övre vänstra kortplatsen på vänster sida, tråd fronten kvar dumpa till övre högra kortplatsen på framsidan.
9

Wire ryggen vänstra dumpa från övre högra kortplatsen på vänster sida till övre högra kortplatsen på baksidan.
10

Wire din konstant strömkälla genom båda mittersta spåren på alla fyra sidor. Du kommer att sluta med åtta olika ledningar kraftkälla ändpunkter i båda mittersta spåren på alla fyra sidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96926.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.