Definition av en Speed ​​Reducer

Speed ​​reduceringar är en komponent i många mekaniska, elektriska, hydrauliska och biologiska motorer. Det är lättast att tänka på en hastighetsreducerare som ett kugg-eller serie kugghjul kombinerade på ett sådant sätt att öka vridmomentet hos en motor. I grund och botten, ökar vridmomentet hos en motor i direkt proportion till minskningen av de motorer rotationer per minut. Om du minskar rotationen utan att sakta ner motorn, ökar du den kraft som genereras. Konceptet med att använda redskap går tillbaka tusentals år, och tanken på att använda redskap för att styra vridmomentet kan spåras åtminstone så långt tillbaka som renässansen med uppfinnare som Leonardo da Vinci. Funktion

Tänk bygga en gammaldags kvarn vid sidan av en flod. Du bygga fabriken, montera hjulet och nu har du en mycket rudimentär motor - spinnrocken. Det finns emellertid ett problem. Hjulet snurrar så snabbt att du inte kan använda den. Om du försöker, riskerar du att fara själv eller förstör den produkt du byggde bruket att bearbeta. Du kan inte sakta ner din motor eftersom din motor drivs av en naturkraft, floden, så du måste i stället lista ut ett sätt att konvertera eller minska hastigheten på motorn till en arbetshastighet. Lösningen är en hastighetsreducerare.
Effekter

Syftet med en hastighetsreducerare är inte bara för att öka vridmomentet, men för att nå den idealiska vridmoment för maskinen i bruk . Detta görs genom att minska rotationshastigheten insignal till ett förhållande av "1 /X" I det här fallet representerar "X" reduktionsförhållandet. Variabeln "X" multipliceras sedan mot vridmomentet hos den oreducerade motorn. Detta ger dig vridmoment efter en hastighetsreducerare har tillämpats på det. Detta moment kan nu användas för att köra oavsett maskin den är avsedd för.
Typer
p Det finns så många typer av hastighet reduceringar som det finns olika typer av växlar. Exempel på de typer redskap som används för att göra hastighet reduceringar är:

• Spur: ett kugghjul som har radiella kuggar parallella med axel • Worm:. En roterande skruv som ingriper med tänderna på annan växel på ett lutande plan • Koniska spiral koniska kugghjul:... ett kugghjul som griper in i varandra i en vinkel mellan 90 och 180

typ som används beror på vilken typ av motor

Använder

hastighet Reduceringar används i alla branscher som använder maskiner, vare sig det är hydraulisk eller elektrisk. Några exempel på användningsområden för hastighet reduceringar är att driva transportband, medicinska maskiner, matberedare, anordningar utskrift, datorer, bilmotorer och byggrelaterade maskiner.
Överväganden

Den typ som används beror på vilken typ av motor, och då ersätta en utsliten utrustning, är det viktigt att ersätta reducering med samma typ som används av den ursprungliga tillverkaren, eller rådfråga en expert.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96935.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.