Hur man installerar Valve dumpar i Hydraulik

De flesta bil hydrauliksystem använder två ventiler dumpar per pump, och du kan installera dessa tippar att säkerställa att få maximal effektivitet i ditt hydraulsystem. För att installera ventilen dumpar ordentligt, måste du vara absolut säkra på att de delar du använder är speciellt konstruerade för att uppfylla högt tryck som hydraulik. Här är hur. Saker du behöver
pumpkopplingarna (de flesta system använder T-stycken) katalog Dump slangar
Visa fler instruktioner
1

Använd ventil tippar att reglera trycket av oljan tvingas genom hydraulik systemets vätska linjer. De ventilen dumpar ansluter cylindrarna (som fysiskt höja och sänka bilen när hydraulsystemet aktiveras) till resten av systemet.
2

Räkna med att installera minst ett värde dumpa per pump, men du inser maximal effektivitet med två per pump. Men komplexa system, till exempel 10-switch, fyra-dump, fyra-pumpsystem, matchar endast en dump per pump.
3

Hitta din hydraulik systemets backventiler. Detta är den punkt vid vilken högtrycksolja flödet som kommer in i cylindrarna avleds, skicka halv fluiden ett sätt och halva den andra vägen (i en två-dump-system). Du kommer att installera ventilen dumpar mellan backventilerna och cylindrarna så att inkommande olja avleds till cylindern, och utgående olja avleds från cylindern tillbaka till lågtryck kanaler i systemet.
4

Använd en T-koppling till färdig mynningen av backventilen för fastsättning av en dump slang. Skruva T-koppling (eller vad typ av pump montering är kompatibelt med ditt hydraulsystem) till backventilen, och fäst dump slangen.
5

Kör dump slangen till cylinderlocket, fästa den med en annan T-koppling eller vad pump montering du använder. Tänk på att slangen ska ansluta inte bara backventilerna och cylindrar, men också de cylindrar och det sekundära lågtryckskammaren som dirigerar använd olja från cylindrarna tillbaka in i systemet.
6

Upprepa denna process tills varje cylinder i ditt system är anslutet till både backventil och lågtryck sekundär fluidkammare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/hydraulics/96928.html

Previous:
Next:

hydraulik

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.