Konvertera Manuella Windows till Electric

Automatiska fönster är en av de mest praktiska funktionerna i dagens fordon. Många bilar har fortfarande manuella fönster, men lyckligtvis, installera automatiska fönstren i bilen är en möjlighet. Många online butiker och bildelar butiker har anpassade kit som kan installeras i ditt fordon, beroende på fabrikat och modell. Att ta sig tid att installera automatiska fönstren kan lägga effektiviteten och spara armbågen fett som krävs för att driva manuella fönster. Saker du behöver
Fönsterhiss Kit
Knife Lights News: Test
Elektrisk borr
Isolering
Eluttag
Visa fler instruktioner
1 < p> Köp en sats fönsterhissen särskilt utformade för att passa bilens märke och modell.
2

Läs manualen för fönsterhiss kit ordentligt och se till att du har alla verktyg som kommer att behövas för installationen . Addera 3

bort dörrpanelen genom att ta bort all hårdvara som håller den på plats. Ta bort plastkåpan som täcker ner till botten av dörren.
4

Ta fabriken mekanisk regulator. För att göra detta, slå ut skruvarna som håller den på plats. För att hålla glaset upp, sätter en propp gummiluckan mellan fönstret och dörren.
5

Ta bort den gamla regulatorn genom det mindre hålet i dörren och se till att ta bort alla skruvar som föll i botten av dörren.
6

Anslut ledningsnätet till den nya regulatorn och placera den i dörren. Gör ditt bästa för att anpassa den så bra som möjligt med de befintliga hålen i dörren från den manuella regulatorn. Fäst den nya regulatorn till dörren med skruvar.
7

Upprepa steg 1 till 6 på de övriga tre dörrarna.
8

Täck hålet efter den borttagna manuell fönstret vev med mallen dekalen som medföljer satsen. Borra igenom markeringarna på mallen dekal att göra hål som kommer att hålla skruvarna för att hålla växlarna till panelen.
9

Använd ett rakblad eller varm kniv för att skapa hål i mallen för att hysa växlarna. Sätt växlarna i den bakre änden av panelen och använda skum för att förhindra kortslutningar i ledningar.
10

Slutligen, fast mallen och panelen bostäder växlar till dörren.

11

Upprepa steg 8 till 10 för de övriga tre dörrarna.
12

Jorda fönsterhissen systemet till fabriken marken klacken i bilen.
13

Ström ditt fönster systemet genom att tråden tändningslåset. Anslut alla pluggarna i dörrarna.
14

Sätt tillbaka plasthöljet och dörrpaneler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96701.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.