Hur till Mount Brush vakter till en Jeep Cherokee

Brush vakter på en Jeep Cherokee skydda bilens fendrar och strålkastare samtidigt lägga lite extra stil. Borsta vakter montera snabbt och enkelt till bilens center grill beskyddare, och sträcker sig utåt för att avleda pensel och grenarna från dina strålkastare och fendrar. Installera pensel vakter tar bara några minuter och kan göras med enkla verktyg. Saker du behöver
Hylsnyckel och uttag
skruvnyckel
3/8 tums insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Använd en hylsa och skiftnyckel för att lossa det nedre fästet bultarna som håller vakt centrum grillen till de fästen bifogas jeep s ram. Använd socket och skiftnyckel för att ta bort de övre fästskruvarna.
2

Luta vakten centrum grillen framåt tills det finns tillräckligt med utrymme mellan vakten och den främre delen av Jeep att installera pensel vakter.

3

Skjut en nylonbricka över ena änden av varje av de ingående gängade tappar. Sätt en stud i varje gängade hålen placerade vid ändarna av den stora horisontella röret som löper över den övre delen av grillen vakt. Använd en skiftnyckel för att dra åt de gängade bultarna. Placera en nylonbricka över den exponerade änden av varje gängad tapp.
4

Thread den övre horisontella bar av borsten vakt på den exponerade änden av den gängade tappen. Vänd hela borstskyddet medsols tills den är ordentligt fäst den gängade tappen och den nedre horisontella stången nästan sammanfaller med det nedre fästet hålet i grill guard. Upprepa detta steg för andra borstskyddet.
5

Skjut en av de medföljande 3/8-tums skruvarna genom det nedre fästet hålet. Placera en nylonbricka över den exponerade änden av skruven. Rikta in skruven med den gängade hål i den nedre horisontella borstskyddet bar. Vrid skruven medurs med en insexnyckel tills den är ordentligt ansluten till den nedre horisontella stången. Upprepa detta steg med den andra borsten vakt.
6

Luta grillen och borstskyddet montering tillbaka mot bilen tills de övre monteringshålen linje med fästet. Sätt i bultarna i fästet och dra dem till angivet moment. Dra de nedre bultarna till specificerat vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86681.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.