Hur man bogsera med en Mazda Miata

När du är redo att flytta, inte beror på din vän med pickup att komma hjälpa dig. Så snart du frågar, är de skyldiga att vara misstänkt upptagen. Din Miata, trots sin lilla resning, faktiskt har kapacitet att få dig och dina ägodelar går på vägen. Efter att hitta lämpliga dragkrok, kan du spara pengar du skulle ha spenderat på anläggningsmaskiner och använda den för att inreda ditt nya rum. Saker du behöver
Receiver Hitch
Drill
Momentnyckel
Locking Hitch stift
Visa fler instruktioner
1

Leta rätt mottagare skumt för din Miata. Lyssna inte på någon som säger åt dig att det inte finns några mottagare missöden för Mazda Miatas. Gör lite efterforskningar på nätet eller gå till din lokala bil tillbehör butik för att ta reda på.
2

Installera bakmonterad mottagaren skumt på din Miata. Följ instruktionerna som följer med mottagaren skumt. De flesta missöden kräver att du bulta fast skumt på insidan av bilens rails ramförlängning. Om det behövs, håll skumt spola till rälsen ramförlängning och markera lämpliga områden på rälsen (med dragkrok som en guide) för att borra hål för fästelement.
3

Fäst dragkroken säkert med hjälp av en momentnyckel.
4 Var noga med att inte överbelasta din släpvagn.

Säkra din last till mottagaren hitch med ett stift låsning skumt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86088.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.