Hur man installerar Honda Protectors dörrkant för en 2008 Honda Ridgeline

Under 2006 rundade Honda sin line-up av bilar med lanseringen av sin första lastbil, Ridgelinen. Detta fordon hade rummet i en SUV och nyttan av en pickup. Denna hybrid konstruktion tillät Ridgelinen att ha plats för upp till fem passagerare och det kunde bogsera upp till 5.000 kg. Honda erbjöd en eftermarknad funktion kroppsskydd för att skydda kanten av dörren mot skador. Du kan köpa ett generiskt varumärke av dessa dörrkanten vakter, men Honda kontur dess beskyddare perfekt för dörren, som matchade Ridgelinen kropp färg. Saker du behöver
Bucket
Biltvätt tvål
Vatten källkodspaketet Clean, luddfria trasor
Märkpenna
Dörr kantskydd kit
Bättringsfärg
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

matcha upp dörr-kantskydd bitar med rätt dörrar genom att matcha upp konturen av varje beskyddare med den i dörren. Ställ varje beskyddare av varje dörr för att förhindra att blanda upp dem.
2

Rengör kanten av dörren med en tvållösning --- bara använda tvål avsedd för rengöring av bilar --- med en ren , luddfri trasa och en hink.
3

Skölj dörren med rent vatten och låt det torka.
4

Applicera ett tunt lager av paste vax --- denna process varierar beroende på vilken typ av vax, så hänvisa till vax instruktioner.
5

Ställ kantskydd på dörren kanten löst, så dess höjdkurvor upp perfekt med konturen av dörren. Rita en liten linje på insidan av dörren i topp och botten av kanten vakt med en permanent markör. Ta bort kanten vakt.
6

Klipp sömmen tätningsmedel --- kroppen-färgad silikon tätar skarven mellan dörr hud och dörrkarm --- utanför dörren kanten mellan de gjort två varumärkena i Steg 5, med användning av sömmen skäraren medföljer kantskydd satsen. Detta ger en jämn yta för kanten vakten att ställa om.
7

Måla några områden där färgen skalade bort när du tar bort tätningsmedel, med bättringsfärg. Måla över de linjer du gjort med märkpenna, med bättringsfärg. Låt bättringsfärg för att torka och härda, enligt fÑrgfilmens instruktioner.
8

Ställ kanten vakt på dörren kanten med den böjda änden på utsidan av dörren. Peka på kanten vakt på dörren kanten med en gummiklubba. Stäng dörren.
9

Upprepa steg 2 till 8 för att montera de återstående tre dörrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87318.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.