Hur man installerar rubriker i en 1994 Honda Civic

Avgassystemet på en 1994 Honda Civic kan vara begränsande, vilket begränsar hästkrafter som motorn. Ett sätt att ändra på det är att installera en eftermarknad sidhuvudet på motorn. Detta ersätter gjutjärn grenrör med en utjämnad, böjd header, ökar luftflödet och lägga upp till 15 hästkrafter i processen. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Syresensor socket
antikärvningsmedel
obestämd nyckel set
Header med packning
Visa fler instruktioner
1

Låt bilen svalna i minst 2 timmar så att avgaserna är sval vid beröring. Pop huven. Lokalisera motorns grenrör, som är direkt bakom kylaren, med en gul oljesticka i centrum av den. Ta ur oljestickan genom att dra det mot dig. Unbolt värmeskölden runt grenröret med 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Leta syresensorn, som är på passagerarsidan av avgasgrenrör och har en elektrisk anslutning inkopplad i i ena änden. Koppla ur selen med händerna, sedan bort sensorn med 3/8-tums Ratchet och en syresensor uttag. Addera 3

unbolt toppen av avgasgrenrör från topplocket med hjälp den skiftnyckel. Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och lägg ner den på pallbockar. Unbolt nedre delen av grenröret från avgasröret med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Ta avgasgrenrör från motorrummet, och dra bort avgasgrenröret packning.
4

Skjut huvudet in i motorrummet. Placera packningen mellan cylindertoppen och sidhuvudet, sedan löst skruva fast huvudet på cylindern huvudet med händerna. Applicera ett tunt lager av antikärvningsmedel på gängorna på syresensorn. Montera sensorn i huvudet med 3/8-tums Ratchet och syresensor uttag, anslut sedan sensorn i selen.
5

Bolt botten av huvudet till den befintliga avgassystemet med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag. Dra upp header bultar på toppen av insugningsröret med en skiftnyckel.
6

Sänk bilen utanför står med domkraften. Slå på bilen och lyssna på topplocket och längst ner i bilen för några avgaser läcker. Om du hör något, skärpa anslutningar med hjälp av lämpligt verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95353.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.