Hur göra din Buick Go Faster

Moderna bilar är snabbare och effektivare än de gjorde årtionden sedan, men det ändå finns sätt att öka prestandan hos en fabrikstillverkade fordon. Överladdning din Buick kan åstadkommas på en mängd olika sätt, allt från tune-ups till installationen av datachips och ytterligare komponenter för att öka hästkrafter och vridmoment på din bil. Du kan välja ett eller flera sätt att öka bilens hastighet och prestanda. Saker du behöver
Performance chip
Sportluftfilter
Turbo
Kompressor
Visa fler instruktioner
1

Tune upp din Buick eller ta din bil in i en lokal mekaniker butik och få dem att göra det åt dig. En grundlig tune-up spolar ut och ersätter alla vätskor, rengör tändstift, bränsle injektorer, förgasaren och bränslefiltret, och är en av de mest prisvärda sätt att uppnå ökad prestanda i ditt fordon.

2

Installera en prestanda chip i motorstyrenheten. Dessa marker fungerar genom att ändra tidpunkten för ett fordons motor via dator tillbehör, skapar högre hästkrafter och prestanda på bekostnad av bränsleeffektivitet. Ta reda på om din bil är en nyare modell som kommer att arbeta med ett chip eller om det är en äldre bil som inte har datorkomponenter.
3

Installera ett Sportluftfilter att öka toppfart på din Buick. Rena filter gör att endast den renaste luften blir till förbränningskammaren i motorn, och renare syret, desto bättre förbränning av bränslet, vilket ökar motorns effekt.
4

Installera en turboladdare eller en kompressor för att öka produktionen av din Buick motor. Turboladdare och kompressorer arbete genom att tvinga in luft i förbränningskammaren av ett fordon, ökar nivån av tillgängligt syre vid förbränning, och medan de kostar flera hundra dollar, beroende på tillverkare, är det ett mycket billigare alternativ än att installera en högpresterande motor . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85272.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.