Hur man installerar My Paxton Boost Gauge

Överladdning är en form av påtvingad induktion som dramatiskt kan öka mängden ström en motor producerar. Paxton är ett av de företag som gör superchargers. Till skillnad från en turboladdare, som är monterad på avgassidan av motorn, är den kompressor monterad på inloppssidan av motorn. Kompressorn Enheten tvingar extra luft i motorn som motorns varvtal ökar. En boost mätare kan installeras i det inre för att tala om för föraren hur mycket laddtryck kompressor producerar. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
eltejp
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du ska installera Laddtrycksmätare. Mätaren ska installeras någonstans i det inre där du lätt kan se det från förarsätet. Potentiella områden är toppen av styrkolonnen, instrumentbrädan topp eller ens i instrumentbrädan. Om du inte vill klippa ett hål i instrumentpanelen, eller inte har en plats i instrumentpanelen, kan mätaren monteras i en hållare som fästs på instrumentbrädan med dubbelhäftande tejp.
2

Drag vakuum linje som kommer ut på baksidan av mätaren genom brandväggen och in i motorrummet. Försök att hitta ett existerande hål som används för att dirigera kablar från det inre till motorrummet. Om du inte kan hitta ett hål, borra en som är tillräckligt stor för det vakuum linje. Placera en gummigenomföring i hålet för linan. Addera 3

Hitta ett vakuum linje som går till bilens insugningsröret. Den Laddtrycksmätare läser laddtrycket från luften i insugningsröret. Skär vakuum linje med sax. Installera ett "T" korsning där snittet gjordes, att skjuta de två skurna ändarna av vakuum linje på den övre delen av "T."
4

Fäst vakuum linje från Laddtrycksmätare på återstående armen av "T"-korsningen. Om vakuumledningarna inte passar ordentligt på "T" korsning, använd små slangklämmor för att hålla dem på plats. Knyt vakuum linje från Laddtrycksmätare till motorrummet med zip-band så det inte stör några rörliga motordelar.
5

Snap mätaren ljus på baksidan av mätaren. Skarva den vita ledningen från mätaren ljus in i fordonets befintliga streck och ljus gauge. Använd en inline-kontakt och eltejp för att skarva kabeln. Detta kommer att lysa upp mätaren när instrumentbrädan tänds.
6

Fäst den svarta kabeln från Laddtrycksmätare ljuset på en lämplig plats. Marken måste vara av metall och fri från färg för en stark grund. Borra ett hål om det behövs. Fäst en rund ögla på änden av jordledningen och sedan skruva fast kabeln i marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96527.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.