Hur man ansluter Hella 500 Lights

Hella 500 serie lampor finns konfigureras som antingen ett dimljus eller en drivande ljus. Dimljus avger en mycket ljus stråle som riktas låg och sprids så att det inte reflekteras tillbaka in i ögonen i tjock dimma. De är bäst monterade under stötfångaren. Extraljus är utformad för att producera en stark smal stråle som kompletterar helljuset på ditt fordon. De flesta stater kräver att dessa extraljus kopplas in i kretsen av strålkastarna så att de inte kan användas oberoende av varandra. Saker du behöver
Hella 500 Lampa Kit
borrmaskin och bits
Phillips skruvmejsel
Tänger
Open end skiftnyckel satt
Solderless terminal pressverktyg
Show Fler Instruktioner
1

välja en monteringsplats på fordonets front. Det måste låter dig montera båda lamporna på exakt samma höjd och ger en fast fästpunkt för att eliminera eventuella vibrationer. Extraljus kan monteras ovanför stötfångaren eller högre och placerade närmare varandra eftersom ljusstrålen är smalare. Dimljus ska monteras lågt och så långt från varandra som är praktiskt möjligt.
2

Borra hål som behövs. Fäst basen till ljuset enheten med stjärnskruvmejsel och fästa lampan montering på fordonet med hjälp av någon av dina nycklar. Dra inte helt eftersom du kommer att behöva göra justeringar i sin position efter att kabeldragningen är klar.
3

Anslut ledningarna enligt schemat ingår med lampor. Om ditt tillstånd tillåter det, kan du koppla lamporna utan en separat brytare i vilket fall de kommer alltid att vara på med dina strålkastare. Använd pressverktyg för att säkra alla anslutningar.
4

Hitta en plats där du kan parkera bilen på en plan yta 25 meter från en vägg eller garageport. Använd den medföljande diagrammet för att justera ljuset för maximal effektivitet. Detta är i allmänhet nivå eller strax under nivå till mittlinjen av ljuset på det avståndet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84343.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.