Stagstång Instruktioner för en PT Cruiser

PT Cruiser är en populär retro-stil kompakt från Chrysler. Liksom många fordonen kan PT Cruiser dra nytta av tillägg av en främre fjäderben stag. Ett fjäderben stag är en enkel anordning som hängslen de övre strut torn mot varandra och minskar mängden böjning att chassimodulerna erfarenheter under kurvtagning. Fördelarna med en strut brace är mer stabilitet och mer direkt styrning. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Cleaner Rags
Strut stag
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven så att du kan komma åt de toppar av strut torn i motorrummet. Spraya ett milt rengöringsmedel på muttrarna som håller den övre delen av stagen till karossen och torka dem med en ren trasa.
2

Ta bort muttrarna som är fastsatta på bultarna som sticker ut från den toppar av stöttan torn med en hylsa och en spärrhake. Placera nötter i en baggy eller en behållare av något slag så att de inte tappas bort eller försvinna.
3

Skjut fjäderben stag på plats på chock tornen genom att rikta in tapparna med motsvarande hål som borras i strut brace. De flesta fjäderben hängslen hålls med två av muttrarna fjäderben, men vissa märken är kanske använda alla tre muttrar.
4

Test passa installationen av strut brace genom att långsamt sänka huven till helt stängd ställning och se till att huven stänger helt utan någon störning mellan huven och stag.
5

Öppna huven tillbaka upp. Trä nötter fjäderben på reglar och fjäderben stag. Nötterna kommer nu att säkra stagen samt håller strut brace på plats. Dra åt muttrarna med socket och ratchet. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95334.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.