Hur du ansluter en dumpventil

Ansluta en eftermarknad blow-off ventil på din bil kan öka potentialen laddtryck på turbo systemet. Detta beror på eftermarknaden avblåsningsorgan ventiler har robustare konstruktion, samt en större diameter än lager friblås ventiler, så att du kan säkert köra ett högre laddtryck med din turbo. Mest eftermarknaden avblåsningsorgan ventilerna är ventilerade, släpper överskott tryckluft från intercooler systemet när du släpper upp bilens gas. Detta ger din motor en egen, modifierad ljud. Saker du behöver
Blow-off ventil kit
Blow-off ventil fläns
kryssmejsel
Justerbar skiftnyckel
Razor fräs
Visa fler instruktioner

1

Ta beståndet blow-off ventil, monterad på turbo intercooler systemet upp röret. Detta är den intercooler röret ansluten mellan laddluftkylaren utlopp och spjällhuset. The blow-off ventil är monterad halvvägs längs röret. Lager blow-off ventiler i allmänhet säkerställs via två Phillips-skruvar eller två bultar, en på varje sida av blow-off ventil fläns. Ta bort dessa, liksom beståndet vakuumledningen passar in i blow-off ventil, som kommer att glida av för monteringen för hand. Beståndet blow-off ventil lyft sedan gratis.
2

Placera en ny blow-off ventil packningen på blow-off ventil fläns. Beroende på utformningen av din intercooler s blow-off ventil fläns, kan en blow-off ventil monteringsadapter krävas för att installera en eftermarknad enhet. Dessa är i allmänhet produceras av samma tillverkare av blow-off ventil. Om det behövs, montera en blow-off montera adaptern på blow-off ventil fläns, placera de medföljande packningarna på vardera sidan av adaptern.
3

Montera blow-off ventilen på monteringsfläns och installera de medföljande skruvarna i flänsen hålen. Trä medföljande brickor och låsmuttrar på botten av blow-off ventil bultar. Fäst muttrarna genom att dra åt dem med en justerbar skiftnyckel.
4

Montera line lager vakuum på eftermarknaden blow-off ventil vakuum anslutning. Beroende på märke och modell, kan modifiering av beståndet vakuum linjen vara nödvändig. Om detta är fallet, kommer din blow-ventil kit inkluderar en linje ersättare vakuum, samt en T-koppling. För att installera den T-koppling, använder en rakkniv kniv att skära mäldledningen gasreglaget vakuum i två. Detta är det vakuum som förbinder till spjällhuset. Anslut vardera änden av den skurna linjen på den medföljande T-koppling, sedan ansluta den medföljande vakuum linje på den återstående T-koppling anslutning. Anslut den andra änden av den installerade vakuum linjen på blow-off ventil vakuum bröstvårtan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86993.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.