Hur man gör en Chevrolet 4.3 Ha Hästkrafter

Alla motorer har en viss mängd hästkrafter när de rullar av monteringsbandet. Emellertid kan mängden ström en motor uppvisar minska beroende på tid, ålder och dåligt underhåll, eller öka på grund av tillsatsen av eftermarknaden prestanda modifieringar. Mängden hästkrafter kommer att variera med typen av modifikation, kvaliteten på den delen och kostnader som går in i den. I allmänhet kommer de mest dyrbara modifikationer tillföra mest hästkrafter. Om du vill lägga hästkrafter till en Chevrolet 4,3 liters V6-motor, finns det flera saker du kan göra. Instruktioner
1

Använd högre kvalitet bränsle i bilen. Bra kvalitet, ger högoktanig gas bättre effekt och brinner mer effektivt än billigare, lägre oktan bränsle. Du kan räkna med att få något mer hästkrafter ur din 4,3 liters sexcylindrig motor om du kör 93 oktan i den snarare än 87.
2

Uppgradera din tändstift till sådana som är konstruerade för effektivare veva och prestanda . Tändstift kommer inte att göra en enorm skillnad i prestanda, men vissa typer av pluggar är utformade för att ge extra hästkrafter.
3

Lägg ett filter prestanda luft till ditt fordon. Den ökade luftflödet från en ny eller tvättbart luftfilter gör att motorn "andas" mer effektivt, vilket kan ge en effektökning.
4

Installera en prestanda chip. Prestandahöjande chip fungerar genom att finjustera din motorns elektroniska system bränsletillförsel i samband med drivlinan styrmodulen, skapa extra hästkrafter och öka motorns prestanda. Det finns en mängd olika prestandahöjande chip som finns till Chevrolet 4.3 motorn.
5

Uppgradera bilens avgassystem. En eftermarknaden avgassystem tillåter utsläpp gaser att lämna bilens avgassystem mer effektivt. I sin tur ger detta motorn för att bränna mer bränsle och dra mer luft genom effektivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96175.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.