Så här ändrar en Honda Accord

När det gäller att modifiera bilar, är en Honda Accord en stor bil att använda. Oavsett vad årsmodell, det finns tusentals av eftermarknaden delar tillgängliga för Honda avtalen. Från vilda och galna accessoarer som sticker ut i en fullsatt bil show till enkla val som hjälper med åkkomfort, flera val finns för Accord modifiering. Följ dessa steg för att ändra en Honda Accord och göra din bil ser, kör och må bättre. Instruktioner
1

Lägg prestanda till din Honda Accord genom att ersätta intaget lager luften med en eftermarknad kallt luftintaget. Byt lager avgaserna med en eftermarknad avgassystem. Dessa är både lätt att göra och kan lägga hästkrafter och utseende. Prisintervall beror på specifika produkt.
2

Byt de ursprungliga fälgar och däck med en uppsättning av eftermarknaden fälgar och däck. Välj en något större diameter fälg än originalet, men gå med en kortare sidovägg däck. En eftermarknaden uppsättning fälgar och däck som på Accord lika bra som den ursprungliga uppsättningen, men slår upp bilens utseende.
3

Paint Accord eller lägga till grafik till den ursprungliga färgen visa upp en unik stil. En full färgförändring är det dyraste sättet att ändra det yttre. Lägg vinylgrafik till den ursprungliga färgen jobbet för ett mycket mindre pris. En bonus när man använder vinylgrafik är att grafiken lätt tas bort utan att skada bilens lack.
4

Ändra insidan av din Honda Accord genom att lägga till eller ändra färg. Reupholster sätena eller lägg klädslar för ett nytt utseende och bättre känsla. Måla streck, dörrpaneler och andra plastprodukter områden med fordonsindustrin sprayfärg som finns i delar butiker. Detta är det största sättet att göra en skillnad i din Accord. Du kan också uppgradera stereo och inkluderar TV-monitorer och nya eller större högtalare.
5

byta ut de ursprungliga källorna enligt överenskommelsen med prestanda, ras eller justerbara fjädrar. Varje typ har en annan körkvalitet. Justerbara fjädrar är dyrare, men kan du justera markfrigången på din Honda Accord lägre till marken eller något över stock höjd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95569.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.