Hur man rengör Film Off Tinted Windows

Automotive fönster toning system är ganska enkel och okomplicerad. Toning material är väsentligen bara arkas plast och den enda som gör det svårt att arbeta med är den extrema styrkan av de lim som används i ansökan. Dessa lim är så starka att de måste behandlas korrekt och förberedd innan du kan hoppas på att rengöra solskyddsfilm utanför fönstret. Även om du gör allt rätt, kan du lämna lite film bakom. Avsätt gott om tid för detta förfarande, eftersom du kommer att behöva det. Saker du behöver
Sopsäckar
Sax
Vatten
Ammoniak
Plast sprayflaska
Gamla handdukar
0000 stålull
pappershanddukar
Glasrengöringsmedel
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Pick en varm, solig dag för att göra det här projektet. Börja tidigt, eftersom du måste använda solen. Helst parkera bilen i ett öppet garage där du kan bara driva igenom de garageportar att lägga ut i solen.
2

Pick ett fönster för att börja på, klipp sedan längs sidorna en sopsäck tills påsen är platt. Se till att du väljer en väska som är större än fönstret efter att du plattar ut den i ett enda lager. Addera 3

spreja utsidan av fönstret med vatten med hjälp av en plast sprayflaska, lägg sedan sopsäck över den och släta ut den.
4

Använd en sax för att klippa runt sopsäck material för att göra det ungefär samma storlek och form som fönstret. Du kanske vill lämna lite extra runt alla sidor. När du är klar, dra plasten bort och ställ den åt sidan.
5

Flytta till insidan av bilen och, om nödvändigt, lägga ut handdukar för att fånga någon vätska som kan droppa ner från insidan av glaset. Spraya sedan ner på insidan av fönstret med ammoniak. Använd massor av ammoniak, och se till att du inte missar några fläckar.
6

försiktigt jämna anpassad storlek plast över insidan av fönstret. Den ammoniak kommer att hålla den på plats.
7

Upprepa denna process för alla de tonade rutorna.
8

Skjut bilen ut i solen där alla fönster emot direkt solljus, och lämna den där i ungefär en timme.
9

Använd fingrarna för att försöka skala av plasten och film från varje fönster. Din teknik här är viktigt, och du måste ta hänsyn till att det toning materialet har två skikt. Det är viktigt att skala bort båda lagren tillsammans, annars kommer du vara kvar med massor av saneringsarbete. Börja i hörnet av varje fönster och dra långsamt. Om du tycker att filmen håller tätt mot glaset på sina ställen, spraya lite mer ammoniak i sprickorna. Detta kommer att hjälpa lösa upp limmet.
10

Använd ett rakblad för att försiktigt skrapa bort eventuella flagor av film som var kvar under peeling processen.
11

Skrubba fönster med fin 0000 stålull, spraya ner glaset med mer ammoniak som du går. Arbete i små delar. Du kommer att se det sista av limmet börjar komma upp med stålull skura, och glaset kommer att börja visas rent och klart igen.
12

Torka ner alla fönster med fuktigt papper Handdukar, sedan torka dem med torra pappershanddukar.
13

Buff fönstren till en glans med fönsterputs och pappershanddukar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83079.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.