Hur man uppgraderar Strålkastare

Det enklaste sättet att uppgradera din tillverkare utfärdade strålkastare är att ersätta dem med High Intensity Discharge (HID) strålkastare. HID strålkastare varierar i specifikationer och storlekar, men alla lägger ut mer lumen, ett mått på ljusstyrka, och håller längre än de halogenstrålkastare som de flesta fordon kommer med. Du kan köpa HID strålkastare på din lokala auto butik eller via online försäljare. HID strålkastare passar precis där dina vanliga strålkastare bor, så processen för installation av HID strålkastare är inte mycket annorlunda än att ersätta den vanliga strålkastare för en bättre uppsättning, med vissa smärre tweaks. Räkna med att spendera mindre än 10 minuter att uppgradera din strålkastare. Saker du behöver
HID strålkastare kit
Latexhandskar
skiftnyckeln
Visa fler instruktioner
1

stänger av bilen om det var på och stötta Öppna din huva.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln för att garantera en säker arbetsmiljö vid byte elektriska komponenter. Uppnå detta genom att lossa muttern som håller den negativa kabeln, som har ett minustecken nära den såsom identifiering, till den negativa polen. Dra den negativa kabeln från den negativa terminalen när muttern lossnar helt.
3

Lossa kablaget från baksidan av strålkastare montering genom att trycka ner på sidan flikarna och dra den direkt ur uttaget den är ansluten till.
4

Dra av väderskyddet från baksidan av strålkastare montering och frikoppla metallklämma säkra nuvarande strålkastare i strålkastare församling.

5

Ta på latexhandskar för att skydda glaset på strålkastaren från olja på fingrarna, och dra ut den aktuella strålkastaren.
6

Fäst ballast från HID strålkastare kit till kabelnätet från fordonet som du tog bort tidigare.
7

Fäst HID strålkastare till andra ledningsnät som kommer med ballast och sätta HID strålkastare till den plats där den gamla strålkastaren bosatt, säkra den med metallklämman.
8

Montera barlast till den bakre delen av strålkastare montering med hjälp av stark dubbelsidig tejp anordnad i HID strålkastare kit.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84773.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.