Billigt sätt att öka hästkrafterna på en Mustang V6

Ford Mustang har varit en enormt populär bil för den som söker en distinkt amerikansk muskelbil erfarenhet. Det är också en modell som ofta ändras, eftersom det tar så väl att ytterligare prestanda. Och det gäller inte bara för den V8 Mustang GT, men det gäller även mindre kraftfulla V6 Mustang, som drivs av en 4,0-liters motor. Denna motor tar att trimma lika bra som sin V8 kusin. Exhaust

att frigöra mer kraft från din Mustang V6 motor, byt det restriktiva systemet lager avgaserna med en mer lättflytande en. Du kan börja med en god kvalitet flowmaster ljuddämparen. En anständig halvsats avgassystem, som ersätter avgaserna akter om katalysatorn att behålla utsläppen följs, kommer att frigöra ännu mer makt. Ett annat alternativ är att installera en rörformig huvud i stället för den restriktiva lager grenröret.
Kallt luftintaget

mer frisk, kall luft din Mustang V6 blir, desto kraftfullare det kommer att bli. Du kan installera en kall luftintaget som ersätter den restriktiva stock airbox, mass air sensor och lager filter. Räkna någonstans 8-15 horspower och en låter bättre morrande från motorn. För lite mer pengar kan du installera en hög kvalitet K & N filter.
Omprogrammeras ECU

När det kommer ut ur fabriken, har en Mustang trimmad konservativt bränsle och tändning kurvor. Även om det är en av de dyrare modifieringar, kan en re-trimmad ECU resultera i en dramatisk prestandaförbättring. Addera Underväxelns Remskiva

annan billigt och enkelt sätt att frigöra mer makt från din motor är att ersätta de stora fabriken remskivor för komponenter som fläkt och servostyrning med en mindre underväxelns remskiva från ett företag som Steeda. De mindre remskivor minskar tjuvanliggning på motorn och kan ge din motor en vinst på upp till 10 hästkrafter. Som en extra bonus, mindre remskivor också förbättra din bränsle körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95017.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.