Hur får jag mer kraft ur en Chevy 454?

Chevy 454 motor är en av de klassiska big block motorer som tillverkas av amerikanska biltillverkarna under den tidsperiod som kallas muskel bil eran. Bil prestanda entusiaster använder motorer som dessa för att driva hot rods och street tävlingsbilar, på grund av detta, många 454 ägare som söker ett sätt att pumpa mer hästkrafter ur dessa redan kraftfulla motorer. Även om dessa motorer är redan gjorda med prestanda i åtanke, det finns många uppgraderingar du kan använda för att få mer kraft ur dem. Instruktioner
en

Förbättra bränsle och luft insugningssystemet. Ju mer bränsle och luft du har möjlighet att komma in i din Chevy big block motor, desto mer ström är det att kunna producera. Genom att ersätta din stock förgasare och luftfilter med högpresterande delar, kommer du att kunna kraftigt öka sin makt.
2

Byt systemet lager avgaserna med ett högt flöde systemet. Genom att ändra stock sidhuvuden och halsdukar knutna till din 454 med höga flöden delar, kommer du att kunna öka hastigheten att luft strömmar ut ur din motor och driva den skapar.
3

Byt ut delarna stock timing med ettor stämda för racing. Genom att ändra stock tändkablarna, fördelarlocket och kamaxel med racing-trimmade delarna du kommer att ge motorn mer aggressiv timing och gör det möjligt att producera mycket mer makt än den gjorde tidigare.
4

Bolt på en kompressor. En kompressor kommer att använda din motor makt för att komprimera luften innan den kommer in i förbränningskammaren. Komprimeringen gör mycket mer luft att komma in i kammaren, vilket leder till mycket större explosioner vid förbränning, vilket i sin tur kommer att översätta till enorma makt vinster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95510.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.