Hur man installerar ett Whelen HHS2100

Den Whelen HHS2100 är en handhållen siren och ljus styrsystem . Den använder en bärbar radio för att sända ljudsignaler via en förstärkare /relä modul som leder till en siren , och är även kapabel att styra strömmen till en serie lampor . Du kan installera en Whelen HHS2100 om du har ledningar och fordonsindustrin kunskap . Instruktioner
1

Hitta en plats för förstärkaren /relä -modul . Platsen bör vara en sval, torr plats på fordonets chassi och ha ordentlig ventilation för att hålla modulen svalt under användning . Placera modulen inuti och markera ytan där hålen ska borras .
2

upphäva modulen och förbereda en borr med en # 10 plåtskruv borr . Borra hålen . Skruva fast modulen på plats med hjälp av # 10 x ¾ plåtskruvar och # 10 interna tand låsbrickor . Hitta Molex-kontakten och kablarna
3

. Anslut den 1-1 svarta kabeln från förstärkaren /relä till den negativa batteripolen . Anslut 1-2 , 1-3 och 1-4 röda kablarna mellan förstärkaren /relä och den positiva batteripolen . Den 1-2 kräver en 20 Amp säkring . De 1-3 och 1-4 trådar kräver 40 Amp säkringar .
4

Anslut 5-1 kabeln mellan förstärkaren /relä och ORG högtalarkabeln på sirenen . Anslut den 5-2 ledning mellan förstärkaren /relä och BRN högtalarkabeln på sirenen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85192.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.