Hur felsöker jag en California 530 VSS Remote Starter System?

Koden Alarm 530 VSS remote starter är en av de många förrätter på marknaden som kan utrustas med olika system för bilar. Dessa fjärrkontroller kan programmeras nästan allmänt till fordon av olika märken, modeller och år, och används för att starta bilen från så långt som ett par hundra meter bort. Om din fjärrkontroll har slutat fungera, kan du felsöka det genom att byta ut batteriet och synkroniseras systemet på bara några minuter. Instruktioner
1

Använd en platt blad till pop öppna fallet med din förrätt fjärrkontrollen. Kör bladet längs kanterna på fjärrkontrollen och sedan hitta en plats på ärendet för att bända klingan in. Du kan då dyka fjärröppna i denna plats.
2

märke till platsen och positionen för den aktuella batteriet, och ta sedan bort batteriet och ersätta det med ett nytt batteri på samma plats. Snap ditt fall tillbaka tillsammans.
3

Ange din bil och ta bort instrumentpanelen panelerna runt tändningen cylindern att exponera din startmodulen. Kontrollera att alla kablar är ordentligt anslutna i båda ändar från systemet, och sedan ersätta instrumentbrädan.
4

Sätt in nyckeln i tändningen och vrid nyckeln till "Run" och sedan tillbaka "Off" åtta gånger i tio sekunder. Vänta låsen att cykla automatiskt.
5

Håll låsa eller låsa upp knappen på fjärrkontrollen inom 30 sekunder, och sedan hålla knapparna tills låsen klicka igen för att slutföra processen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86422.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.