Hur öka hästkrafter på en V6 Mustang

Ford Mustang var en av de första populära muskel bilar på 1960-talet. Under åren har kroppen stil har utvecklats men själen i bilen har förblivit densamma. Vissa ägare av V6 Mustangs känner att deras bilar är underpowered jämfört med V8 versionen. Det finns några enkla bolt-on ändringar du kan installera på din V6 Mustang att släppa ut mer effekt och ge den kraft som behövs för att konkurrera med hästkrafter i V8. Saker du behöver
Aftermarket avgassystem
Kall luft intag
Aftermarket ECU chip
ljusare remskivor
Visa fler instruktioner
1

Byt fabriken avgassystemet, vilket kraftigt begränsar strömmen potential. En eftermarknaden avgaserna kommer att ha större rör, vilket gör att motorn för att driva ut avgaserna effektivare.
2

Installera en kall luftintaget. Byte av fabriken box luftintag och installera en eftermarknad CAI gör det möjligt för motorn att andas bättre vilket ger mer hästkrafter. En kall luftintaget omplacerar luftfiltret i hjulet väl gör det möjligt att suga i ren kall luft, till skillnad från aktiemarknaden luften låda som är placerad i motorrummet och kan suga in varm luft från motorn.

3

Byt OEM ECU chip med en eftermarknad ECU chip. Från fabriken har ett lager V6 Mustang trimmad konservativt bränsle och kurvor tändning. En eftermarknaden datachip ger dig möjlighet att frigöra den konservativa låten från fabriken och skapa en anpassad melodi för motorn som kommer att producera mer hästkrafter.
4

Installera lättade remskivor. Lättade remskivor minska luftmotståndet på remmarna anslutna till motorn, som kommer att frigöra lite extra hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95359.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.