Hur till Öka Hästkrafter i en Jeep 4.0

Jeep är en underavdelning av Daimler-Chrysler företag som huvudsakligen tillverkar off-road och terrängbilar. Jeep 4.0L motorn var en sexcylindrig motor som används i många jeep fordon 1984-2003, inklusive Cherokee och Wrangler. Motorn genomgick flera förändringar under sin nästan 20 års livslängd, inklusive många interna uppgraderingar som ökar den tillgängliga hästkrafter av fordonet. Alla 4.0L Jeep motorer har en mängd olika prestanda eftermarknaden delar som finns och som ökar hästkrafter när installerade. Instruktioner
1

Byt jeep kall luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Prestanda eftermarknaden kallt luftintag öka hästkrafter genom att öka flödet av kall luft in i motorn. De är relativt enkla att installera utan professionell hjälp och är en av de minst kostsamma prestanda uppgraderingar tillgängliga för Jeep fordon. De kan öka något motorljud, men är i allmänhet fria från nackdelar korrekt installerade.
2

Byt systemet Jeep exhuast med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Prestanda eftermarknaden avgassystem öka hästkrafter genom att öka flödet av varma luften ut ur motorn. De kräver ofta professionell installation som tillgång till undersidan av fordonet behövs. De ökar kraftigt motorljud, även om många Jeep-ägare att hitta starkare, mer aggressiv motor note önskvärd. Men de ökar också utsläppen och kan resultera i bilen förlorar gata rättslig status i vissa stater. Se nationella föreskrifter innan du utför denna uppgradering.
3

Installera en forcerad induktion kit på din Jeep 4.0L motor. Överladdade kit öka hästkrafter genom att tvinga stor mängd luft in i luft /bränsleblandningen i motorn själv. De är relativt svåra att installera och kan vara extremt dyra. De minskar också bränsleförbrukningen, drastiskt i vissa situationer, och öka den totala slitaget på din Jeep. Men de kan mer än dubbelt hästkrafter på din Jeep beroende på storleken på turbon som du installerar.
4

installera en lustgas injektion kit. Till skillnad från andra prestanda modifieringar, gör lustgas injektion kit inte permanent ändra funktion på din bil. De tillåter föraren att injicera ett skott av lustgas i bränslesystemet med en knapptryckning eller dra av en nivå, vilket ger en stor, men tillfällig ökning till tillgängliga hästkrafter. Sådana satser är oftast utformade för rak linje racing, och som överladdade kit de kommer att öka den totala slitage på din jeep när den aktiveras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96009.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.