Hur man installerar Glas Förpackningar

Glas Pack halsdukar är bland de enklaste och mest populära halsdukar som finns idag. Gäller för alla bilmärken och modeller, och oftast förbättrar prestanda om korrekt inställd, Glas Packs är billiga och enkla att installera. Varje spirande mekaniker kan installera en uppsättning i ett par timmar för att ersätta sina lager halsdukar. Saker du behöver
uppfordringsrör cutterCar eller fett pitMuffler hangersMuffler clampsSimple handverktyg
Visa fler instruktioner
1

Kör bilen upp på domkrafter eller smörjgrop och ställ in parkeringsbromsen.
2

Kapa avgasröret precis framför och precis bakom dina lager halsdukar genom att linda rörkapen runt röret och långsamt vrida det. De cutter poäng röret lite i taget tills den når hela vägen genom röret, vilket garanterar en ren, slät klippa.
3

glasskivan Pack på plats, ta bort extra avgasröret om nödvändigt med röravskärare. Säkra ljuddämparen på både in-och utloppssidorna genom att installera avgas klämmor runt läppen av ljuddämpare och avgasrör. Dra åt klämmorna med en skiftnyckel tills ljuddämparen kommer inte längre att röra sig fritt när man drar på.
4

Säkra nyinstallerade Glass Pack genom att fästa ljuddämpare galgar till de fasta områdena på bilens ram, inslagning ljuddämparen remmar runt ljuddämparen själv och dra med en skruvmejsel. Kontrollera att avgassystemet inte skaver på underredet av bilen och fästs ordentligt på ramen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94897.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.