Hur Wire en strömriktare i en bil

Växelriktare omvandla likström (DC) som produceras av bilens batteri till växelström (AC) för att köra AC-drivna enheter. Märkeffekt omformaren måste vara större än den effekt som krävs av den enhet som du vill köra. Små växelriktare plugga bara in bilens eluttag. Stora omriktare har en säkring på baksidan av enheten och extra kablar för ström. De stora enheterna är konstruerade för en mer permanent installation. Ledningar sådan inverter brukar 1 till 2 timmar. Saker du behöver
UPS
Extra röda och svarta elektriska tråd
sidavbitare
avbitare
Kabelgenomföringar
Drill
Visa fler instruktioner

1

Montera nära strömriktare till där den ska användas. Säkra det med skruvar.
2

Borra ett hål genom brandväggen för att få tillgång till motorrummet. Placera en genomföring i hålet för att skydda trådarna som kommer att inkluderas genom hålet. Om omriktaren kablarna är tillräckligt långa, dra de röda och svarta inverter ledningarna genom hålet och dra dem runt motorutrymmet över till batteriet. Om kablarna inte är tillräckligt lång, Använd extra röd och svart kabel för att förlänga inverter trådarna över till batteriet. Se till extra tråd som används är i samma storlek som omriktaren kabeln.
3

Strip om en tum av isoleringen från ändarna av kablar i motorrummet. Anslut den röda positiva ledningen till den positiva batteripolen. Anslut den svarta negativa kabeln till den negativa batteripolen eller till en metalldel på bilen ram.
4

Slå på strömmen inverter på och kolla om makten. Ett bra test är att koppla in en portabel radio i vid omriktaren och kontrollera ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84587.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.