Hur öka hästkrafterna med ett datachip på en Hyundai Sonata

Den Sonata är en medelstora sedan produceras och designad av koreanska biltillverkaren Hyundai. Först infördes 1985, är det fortfarande i produktion i december 2010. Du kan öka hästkrafter utgång Sonata i ett antal olika sätt, inklusive installation av prestanda eftermarknaden datachips. Datachips programmera om motorstyrenheten (ECU), som förvaltar prestanda elektroniska insprutningssystemet. Saker du behöver
Wrench (storlek beror på året för din Sonata)
Visa fler instruktioner
1

Öppna Sonata huven och koppla bort den negativa (svarta ) kabeln från batteriet. Denna försiktighetsåtgärd kommer att hindra dig från att chocka dig.
2

skruva isär handskfacket, och flytta den åt sidan så att du kan komma åt Sonata datorn. Även om du inte behöver ta bort handskfacket helt, kan det ge dig mer utrymme att arbeta.
3

Ta bort skruvarna som håller luckan på datorn. Förvara dem på ett säkert ställe, du kommer att behöva dem inom kort
4

Avlägsna chipsanläggningen datorn genom att trycka ned de två flikarna på vardera sidan av den.. Chipet ska säkert mata sig själv.
5

Skjut prestanda datachip i den tomma platsen tidigare upptogs av den tidigare datachip. Var försiktig, kan vara för mycket tryck orsaka chipet att knäppa.
6

Placera luckan tillbaka på toppen av datorn. Byt skruvarna du tog bort i steg 3, och dra åt dem.
7

tillbaka handskfacket och dra åt skruvarna du lossade i steg 2 för att säkra det på plats igen.
8

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet terminalen.
9

Stäng huven, och försök att starta fordonet. Fordonet startar inte om du har installerat chip felaktigt. Om det inte startar, kontakta tillverkaren datachip för särskilt stöd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96081.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.