Hur Wire Pickup Lights Trailer kontakt

Lägga en dragkrok till din bil kan göra din bil mer funktionell och låter dig bära släpvagnar, båtar eller bilar till varhelst du behöver dem att gå. För att göra det lagligt, men du behöver bakljusen på lastbilen som ska anslutas till bakljus på släpvagnen så att när du slutar, kommer människorna bakom du vet det. I det här fallet är projektet fordonet en 2007 GMC Canyon, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Fordonsspecifika trailer
kabelnät plåtskruv
Drill med Phillips-head bilagor
Automotive avfettningsmedel
Pappershanddukar
buntband

Visa fler instruktioner
1

krypa under bilen och leta reda på ledningsnätet på tvärbalken nära reservdäcket väl, på den sida av ramen inför den riktiga. Tryck in klippet på selen för att separera de två halvorna.
2

Fäst kontakten från fordonets specifika släpvagn sele i ena halvan av fabriken sele med händerna. Upprepa processen med den andra sidan av fabriken sele och den andra sidan av släpvagnen sele. Detta kommer att skapa en T som skickar nödvändiga ledningar till kontakten bredvid skumt. Addera 3

Lokalisera den vita ledningen på fordonsspecifika släpvagn sele som har ringen terminalen på slutet . Placera en självgängande skruv genom centrum av ringen terminalen och använda borren för att säkra ringen terminalen till ramen av lastbilen.
4

Rengör området bakom hitch med hjälp av fordons-avfettningsmedel och pappershanddukar. Dra av dubbelhäftande tejp på converter box kopplad till släpet selen och hålla den till området bakom skumt. Kör sedan kontakten på kablaget till skumt mottagaren i mitten av skumt. Fäst alla lösa ledningar i chassit med hjälp av buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83735.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.