Hur man använder magneter på din Automobile Bränsleledning

förbränningsmotorer makt flesta bilar på vägarna i dag. Denna motor blandar bensin och luft i förbränningskammaren och antänder den resulterande blandningen. Den energi som frigörs i den kontrollerade explosionen driver kolvarna, vrida vevaxeln och flytta car.The effektivitet förbränningsmotorn, dock är nästan pinsamt liten, och MPG betyg av 20 miles till gallon är inte ovanligt. I ett försök att få bättre körsträcka, många människor föreslår montering magneter till bränsleledningen för att påverka hur bränslet brinner. Det är allmänt föreslås att magneterna jonisera bränsle, vilket föranlett den att bränna snabbare och mer fullständigt. Saker du behöver
En eller flera permanentmagneter
Compass
Silvertejp
Visa fler instruktioner
1

Leta upp en lämplig plats att montera magneterna till din bränsleledningen. De måste gå mellan bränslepumpen och förgasaren eller bränsleinsprutningar. Ju närmare du kan montera dem till förbränningskammaren, desto bättre.
2

Bestäm varje magnet polaritet genom att hålla en kompass för varje sida av magneten. Om den norra sidan av de punkter kompassnålens till magneten, är att den södra polen av magneten. Likaså om den södra sidan av de punkter kompassnålens till magneten, är att den norra magnetpol. Markera polerna med en permanent markör för enkel identifiering.
3

Placera magneterna mot bränsleledningen, en på varje sida, med den södra polen mot bränsleledningen.

4

Med magneterna på plats, linda in dem med tejp för att hålla dem på bränsleledningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84192.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.