Hur man kan öka en turboladdad bil hästkrafter

Installera en turboladdare är en av de mest effektiva sätten att avsevärt öka hästkrafter på din bil. Men slutar alternativ för att öka hästkrafter av ett fordon inte där. Det finns en mängd olika eftermarknaden prestanda alternativ för turboladdade fordon som kommer att öka deras hästkrafter och vridmoment vid installation. Vissa av dessa delar är avsedda att ersätta fabriken komponenter, medan andra är avsedda som komplement till bilen. Instruktioner
1

Installera en prestanda eftermarknad kallt luftintaget att ersätta fordonstillverkarens lager kall luft intag. Prestanda eftermarknaden kallt luftintag, som är tillgängliga från ett antal tillverkare, öka hästkrafter genom att ge större mängder kall luft som strömmar in i motorn. De är populära uppgraderingar på grund av deras relativt låga priser och enkel installation. Det finns några nackdelar med att installera en eftermarknad kallt luftintaget, annat än en liten ökning av motorljud.
2

Installera en prestanda eftermarknaden avgassystem att ersätta fordonstillverkarens systemet lager avgaserna. Avgassystem öka hästkrafter genom att förbättra flödet av varm luft som lämnar motorrummet. Detta kyler motorn effektivare. Avgassystem är populära eftermarknaden uppgraderingar eftersom de ger fordon starkare, mer aggressiv motor anteckningar. Men eftersom eftermarknaden avgassystem ökar CO2-utsläppen, vissa stater förbjuder deras användning på street-drivna fordon.
3

Byt tillverkarens lager intercooler med en prestanda eftermarknad intercooler. Den laddluftkylaren är ansvarig för att ta in luft som används av turboladdaren sig själv - en effektivare intercooler ökar hästkrafter förstärkning som tillhandahålls av turboladdaren. Intercooler uppgraderingar är oftast ihopkopplad med turbo uppgraderingar därför ersätter bara intercoolern kan resultera i en prestanda flaskhals om bilens turbo är oförmögen att utnyttja den förbättrade luftflödet.
4

Byt tillverkarens lager turbo med en prestanda eftermarknaden turbo. Detta är en dyr och krävande prestanda uppgradering, men det kommer oftast fram den största ökningen av hästkrafter i en enskild uppgradering som kan göras. Tillverkare specifikation turboladdare är oftast ganska små för att upprätthålla höga poäng bränsleekonomi och fordonets betyg säkerhet. När du installerar en prestation eftermarknaden turbo kommer att minska dessa fördelar, kan det förbättras drastiskt hästkrafter på din bil genom att öka hastigheten med vilken luft strömmar in i motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96008.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.