Hur man gör en Dual Cleaner Snorkle Air

Egen bil konservatorer leta efter specifika alternativ när man bygger sina fordon. Ett av dessa alternativ är en dubbel snorklar luftrenare, som används flitigt i slutet av 1960 och början av 1970 i muskel bilar. Den snorkel avser lång bit av plaströr som börjar med ett metallrör off av luftrenaren och sedan springer in i fender brunnar. Gör din egen dubbla snorklar luftrenare kan åstadkommas i ett par timmar. Saker du behöver Sida 2 luftrenare Sida 2 plast snorkels
Grinder med kapskivan och slipskiva
Permanenta Clamps marknaden
Sprayfärg
Svetshjälm
Svetsning handskar
MIG svetsare
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Markera en kvadratisk panel runt snorklar på andra luftrenare med permanent märkpenna. Klipp ut den markerade ytan med slipmaskin med cut off hjulet.
2

Pop huven. Ta upp till aktiemarknaden luftrenaren genom att ta bort vingmuttern och dra den rakt upp. Kläm snorklar du avbröt till luftrenaren med klämmor, placera den där du vill att snorkel för att komma ut. Markera omkretsen av snorkel på aktiemarknaden luftrenare med permanent märkpenna. Ta bort enheten från bilen.
3

Ta loss det andra snorklar från luftfiltret och skär ut kvadraten markeras på fabriken luftfiltret med kvarnen och kapskivan. Grind bort färgen av kanterna hos det utskurna på fabriksgolvet luftfilter och på kanterna av den snorkel utskurna använda kvarnen med slipskivan.
4

Kläm fast snorkel skär ut i hålet på fabriken luftfiltret så att de två delarna radas upp perfekt. Kontrollera att de två bitarna ser så perfekt som möjligt, eftersom detta kommer att leda till det färdiga resultatet ser ut som en fabrik del.
5

Svetsa snorklar skära ut till fabriken luftrenaren använder MIG svetsare, svetsning handskar och svetshjälm. Slipa svetsen nedåt med slipskivan och kvarn. Måla sedan luftrenaren med sprayfärg. Montera luftfilteraggregatet på motorn med vingmutter, anslut sedan snorklar slang till snorkel på luftfiltret hjälp av skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84119.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.