Hur man öka hästkrafterna i din VS Commodore

The Commodore VS är en fullstor bil som produceras och designad av Holden, den australiensiska uppdelningen av General Motors. Det producerades 1995-1997 och erbjöds i coupe, Sedan och vagn kroppstyper. Det fanns flera motoralternativ för VS Commodore, inklusive en kompressormatad V6 och en 5,0-liters V8. Den hästkrafter av alla versioner av VS Commodore kan ökas genom installation av en eller flera prestanda eftermarknaden delar. Instruktioner
1

Installera en kompressor. Ingen enskild bil prestandauppgradering kommer att ge en större hästkrafter uppsving än en kompressor. Kompressorer ökning hästkrafter genom att tvinga tryckluft in i bränsle /luftblandningen insidan av motorn. Men de är inte en rekommenderad uppgradering för nykomlingar att prestanda fordonsindustrin uppgraderingar, som installationen kräver extrem modifiering andra motorkomponenter. Många stater också reglera installation av kompressorer, så se till att kolla med din statliga regler innan du tar steget.
2

Installera en lustgas kapsel och injektion kit. Injektion av dikväveoxid i luft /bränsleblandningen ökar explosivitet hos blandningen, vilket i sin tur ökar hästkrafter. Trots den ökade hästkrafter från ett skott av lustgas är tillfällig, kan man lägga en massiv mängd hästkrafter till din motor. Däremot kan överanvända lustgas vara skadligt för din motor. Utför denna uppgradering på egen risk.
3

Byt Holden avgassystemet med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Performance avgassystem är mindre restriktiva än fabriksautomationssystem avgassystem, vilket innebär att avgaserna kan lämna bilen mer effektivt. De ger också bilen en mer aggressiv, högre avgasljud. Men som med kompressor, många stater reglerar specifikationerna för avgassystem som kan installeras på en street-legal bil, så se till att göra din läxa innan du installerar ett.
4

Installera en prestanda chip . Prestanda marker modifiera fungerande Commodore elektroniska insprutningssystemet för maximal hästkrafter. Även om vinsten i hästkrafter från en föreställning chip kommer inte att vara så drastisk som det från en kompressor eller lustgas systemet, de är också mycket mindre benägna att skada din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96010.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.