Så ändrar ljuddämparen Oljud

Lager avgassystem är utformade för att balansera ljudet, kostnad och prestanda. Eftermarknad avgaser kan replikera omgående system, öka prestanda eller vara särskilt utformade för att förändra ljudet av fordonet. Ljuddämparen är den största bidragsgivaren till avgasröret profilen av motorn. Förändra ljudet av avgassystemet medan samma ljuddämparen installeras kräver modifiering av avgasrören, antingen genom direkt manipulation eller ersättning, eller tillägg av eftermarknadsprodukter. Saker du behöver
slutrör
Cross-over avgasröret
Replacement avgasröret
Klädhängare
Visa fler instruktioner
1

Bifoga en genljöd slutrör till avgasröret för att minska ljudet från avgassystemet. Resonans tips har ett foder av ett ljuddämpande material, såsom glasfiber, som kommer att absorbera ljud när det lämnar avgasröret.
2

Byt avgasröret eller befintliga slutrör med en eftermarknad utformad slutrör att förstärka ljudet. Tips som är avfasade, har en ökad diameter, eller är dubbla väggar eller facklas kan göra ditt avgassystem låter mer märkbar.
3

Installera en cross-over röret på en dual-avgassystem . X-rör, H-rör, Y-rör och enkla korsningar allt kommer att möjliggöra ojämn kompression i varje avgassystemet vara balanserad. The cross-over röret tillåter gasbildning från ena sidan av avgassystemet för att flyttas till sidan med lägre tryck. Flödet balanseringen planar tonen kvaliteten och minska pulserande ljud.
4

Öka diametern på avgasröret. Ökad avgaser portning kommer att ge mer avgaser för att flytta genom avgassystemet vid varje given tidpunkt, och fördjupa tonen.
5

Ta det förbryllande. Vissa ljuddämpare kan nås via avgasröret för att avlägsna avgaser förbryllande. Exhaust förbryllande dämpar ljudet profilen. Borttagning av mellanväggarna kan inte bara öka volymen, men också resultera i en mer hård ton eller muller. Om ljuddämparen är inte ett slutet system, eller en med ett rör med hål som skyddar förbryllande, kanske du kan infoga en böjd klädhängare i ljuddämparen och ta bort förbryllande genom att dra ut materialet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95783.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.