Hur man installerar en Keyless Entry System i en Toyota Camry

Installera keyless inresa till din Toyota Camry gör in bilen lättare. Denna lyxiga uppskattas särskilt i dåligt väder eller när du har händerna fulla. Vad många människor förbise är de säkerhetsaspekter som keyless inresa medför. Keyless inresa fjärrkontroller är utrustade med en panik-knapp som larmar när blinkande strålkastare för att fånga folks uppmärksamhet om du är i behov. Installationen kräver inga verktyg och är klar på några minuter. Instruktioner
1

Sätt nyckeln i tändningslåset och öppna och låsa upp förardörren med alla de andra dörrarna stängda. Sätt i nyckeln i tändningslåset och sedan ta bort det, då och sätta in och ta det en gång till inom 5 sekunder.
2

Stäng och öppna förardörren två gånger, sedan in nyckeln i tändningen och dra tangenten ut. Du måste göra allt detta inom 40 sekunder.
3

Stäng och öppna förardörren två gånger, sedan in nyckeln i tändningen, stäng förardörren, vrid tändningen till "On" ställning sedan tillbaka till "Off" och ta ur nyckeln ur tändningslåset. Detta steg måste slutföras inom 40 sekunder. Dörrarna låses då och låsa på egen hand för att markera att bilen är i programmeringsläge.
4

Tryck både "Lock" och "låsa upp" knapparna på fjärrkontrollen samtidigt i 1,5 sekunder, därefter Tryck och håll in "Lock"-knappen i två sekunder. Dörrarna låses då och låsa för att beteckna fjärrkontroll har programmerats till bilen. Öppna förardörren när du är klar. Detta avslutar programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95782.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.