Hur Turbo en Honda Civic

Honda Civic har erbjudits i många generationer under de senaste decennierna, i trim, från ekonomi till idrott till hybrid. Oavsett vilket år eller prestandanivå din Honda Civic är, är en turbo-system ett säkert sätt att maximera sin hästkrafter potential. Rutiner kommer att variera kraftigt beroende på år och trim nivå av din Civic, men det är en grundläggande process och listade delar krävs av alla modeller. Saker du behöver
Turbo
Avgas Insug
filter
olja /kylmedel linjer
Intercooler w /rörledningar
Blowoff ventil
Downpipe
ECU tuning programvara

Visa fler instruktioner
1

Skaffa en turboladdare för din Honda Civic s turbo systemet. Anpassade eftermarknaden enheter kan köpas från olika tillverkare. För entusiasten på en budget, som används turboaggregat från lager turbobilar kan köpas och anpassade monteras.
2

Köp en turbo avgasgrenrör att skruva turbo till din Civic motor. Beroende på modell och storlek på din turbo, är det möjligt att ha lager avgasgrenrör modifieras för att acceptera en turboladdare. Alternativt har en anpassad avgasgrenröret tillverkas av ett avgas butik eller köpa en eftermarknad enhet.
3

Köp alla återstående turbo tillbehör. En universell kon intag filter behövs för att passa över turbo inlopp. Olja och kylvätska linjer för att ansluta turbo till din motor vätskesystem kan vara anpassade monteras från Universal fordonsindustrin rörsystem tillgängliga från de flesta bildelar butiker.
4

Köp en intercooler och rör kit effektivt kyler den turboladdade luften din Civic kommer att generera. Det finns många eftermarknaden tillverkare som gör intercooler kit för alla Honda Civic-modeller. Alternativt kan en universell intercooler kylaren köpas och anpassade rör tillverkas av ett avgassystem butik för att passa just din bil. Observera att om du installerar en front mount intercooler kräver skära din Civic stötfångare.
5

Hitta en avblåsning ventil för användning med din intercooler enhet. Utblåsning ventiler passar på en fläns ligger på övre intercooler rör att släppa överskott laddad luft när gaspedalen lyfts. De flesta utblåsning ventiler är universella och kan fästas med skruvar, med en fläns på din intercooler rör.
6

Köp en anpassad stuprör för att ansluta din Civic s avgasgrenrör till katalysatorn. Detta är en enkel J-format rör som kan tillverkas genom ett avgas butik eller köpas eftermarknaden.
7

Tune din turboladdade Honda Civic med ECU tuning programvara. Olika tillverkare gör ecu reflashes som programmera din Civic s lager ECU till en turbo applikation. För bästa resultat, kan en fullt inställbar ECU installeras och trimmas av en professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86225.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.