Hur man programmerar en 474T Keyless Remote

Den 474T Keyless fjärrkontroll är en ny sändare som ofta används med en mängd olika fordon. Denna universella FOB fjärrkontroll kan programmeras att bilens nyckellösa låssystemet Om din handlare fjärrkontroller har försvinna eller gå sönder. Programmera din 474T fjärrkontroll kan göras på bara några minuter från ditt hem med enbart fjärrkontrollen själv och din tändningsnyckeln. Fjärrkontrollen gör att du kan komma åt dina lås, bål, överfallslarm och startmotor från så långt som ett par hundra meter bort. Instruktioner
1

Ange din bil med fjärrkontrollen och tändningsnyckeln i handen och stänga alla dörrar bakom dig.
2

Öppna en dörr och för in nyckeln i tändning. Vrid nyckeln till "On" läge.
3

Tryck och släpp Betjänad /Program-knappen på fjärrkontrollen en gång om din bil har en avlägsen starter och sju gånger om det inte finns någon fjärrstyrd start.
4

Håll Betjänad /Program-knappen (när du trycker på knappen en gång eller sju gånger) och vänta tills indikatorlampan att blinka lika många gånger som du tryckte på knappen . Fortsätt att hålla knappen och vänta på bilen att reagera genom att sända ut ett kvittrande ljud.
5

Tryck och släpp på valfri knapp på fjärrkontrollen medan du fortsätter att hålla Betjänad knappen, och vänta på att enheten kvittra igen. Du kan sedan släppa Betjänad knappen och ditt programmeringen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84027.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.