Hur du anpassar en Mini Van

Det finns många alternativ för att anpassa dig minibuss på grund av deras stora inre passagerarutrymme och gemensamhet av delar med andra bilar. Dessutom, de kommer ofta med uppgraderade drivlinor för att dra deras ökade massan, så det finns oftast fler alternativ när det handlar motorrummet än med en mindre bil. Det finns många bra exempel på anpassade skåpbilar från A-Team van att Handikappvänlig skåpbilar som används av rörelsehindrade personer. Saker du behöver
Kreditkort
bilverkstad
Visa fler instruktioner
1

Flash motorns styrenhet (ECU). Detta uppgraderingar av programvaran som körs motorn ger en omedelbar ökning av hästkrafter och vridmoment, though.this upphör garantin om bilen är fortfarande under det. Kostnaden kan vara runt $ 200, och kan vara så enkelt som att koppla in en modul till den diagnostiska porten.
2

Sänk minivan upphängning med sänkta fjädrar. Detta kan ge bättre hantering (minst lika mycket som en van kan vinna), och ger bättre bränsleekonomi tack vare minskad friktion.
3

Byt ljuddämparen för att möjliggöra en högre avgasljud och bättre prestanda. Efter marknaden ljuddämpare möjliggör större luftflöde och mindre motstånd till motorn.
4

Måla bilen och tillämpa anpassade bilder. Gränserna är verkligen vad du kan tänka på, men en god professionell måleriet behövs. Den ursprungliga färgen måste tas ner till metallen, även den gamla primern måste tas bort för en ordentlig ny lack, kan detta kosta tusentals dollar för en bra design och ta uppemot en vecka att slutföra
.
5

Anpassa interiören. Vissa människor anpassar sina minibussar till limousine-liknande lyx, komplett med en minibar och tillgång till Internet. Andra väljer att göra det handikapp tillgänglig genom att installera en rullstolsramp och handikappade åtkomstkontroll. Det finns ingen begränsning i detta avseende. Tala med en lokal anpassad kropp verkstad för att se vad tidigare exempel på deras arbete, och diskutera du idéer med dem för vad du har i åtanke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95784.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.