Hur Wire en 5-vägs Flat Trailer Connector

De små vagnar är kopplade till kontakten i ett fyra-wire (eller "fyrvägs") trailer vägguttag på en bil. Dock kan vissa små vagnar har släpvagnsbromsar installerat. Dessa trailers kräver normalt en fem-vägs trailer kärl. Eftersom många bilar saknar den nödvändiga kablaget till juridiskt dra en släpvagn, är det ofta nödvändigt att installera en genom att trycka den elektriska signalen kablar på baksidan av bilen. Saker du behöver
Automobile med monterad elektronisk trailer bromssystem
Flat fem-vägs bil-side kablage
Elektriska tänger
Skruvmejsel
Crimp-typ terminal skarv kontakter

Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort skruvarna som håller bil linser svans lampan på plats. Dra linsen bostäder på vardera sidan av bilen mot dig för att exponera trådarna baklyktan. Varje bakljus signalledning ska märkas (antingen vid svansroten lamphuset eller med självhäftande flaggor på trådarna) som till sin funktion.
2

Lyft Skarvhylsa över högersväng signalledning så att tråden sitter inuti kontakten gapet. Placera änden av den gröna ledningen från fem-vägs sele i hålet i den smala sidan av Skarvhylsa, och crimp metalldelen på kontakten på den ledarpar. Stäng plastfliken att täcka den elektriska leden.
3

Slip kopplingsplint skarv över högra positionsljus tråd. Placera änden av den bruna ledningen från kabelstammen i terminalen hålet. Crimp kontakten till trådparet, och stäng locket.
4

Lyft Skarvhylsa över vänster blinkers tråd. Placera änden av den gula ledningen från kabelstammen i terminalen hålet. Crimp kontakten till trådparet, och stäng locket.
5

Lyft Skarvhylsa över den vänstra jordkabel. Placera änden av den vita ledningen från kabelstammen i terminalen hålet. Crimp kontakten till trådparet, och stäng locket.
6

Lyft Skarvhylsa över släpet bromsutgången tråd. Placera änden av den blå ledningen från kabelstammen i terminalen hålet. Crimp kontakten till trådparet, och stäng locket. Byt svans ramar lampglaset, och installera och dra åt linsbågen fästskruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85289.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.