Hur man installerar en BH på en 2003 Mitsubishi Eclipse

Installera en bil behå på 2003 Mitsubishi Eclipse kommer att hålla din huv ser showroom nya i många år. En bil behå är ett tunt, tåligt bit flexibel plast som sveper runt framsidan av huven och skyddar bilen från flygande insekter och skräp som kan buckla och repa lacken. Även de utan bil erfarenhet kan installera en bil behå. Saker du behöver
Bil tvål
Bucket
Sponge
Fönsterputs
mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet i ett soligt läge med fast fot. En packad grus eller asfalterad uppfart är en säker plats att parkera fordonet för att förhindra den från att rulla eller flytta när du arbetar på det.
2

Place 1 oz. bil tvål i hinken och fyll den till hälften med vatten. Doppa en svamp i tvålvatten och tvätta utsidan av huven. Öppna huven av bilen och tvätta runt kanterna av huven, sköljning med rent vatten för att avlägsna tvålen. Huven av 2003 Eclipse har en läpp som behåller smuts och störa tillämpningen av bh om inte ordentligt rengjorda.
3

Spray huven med fönsterputs och torka i en cirkulär rörelse med en ren trasa. Fönstret renare lyfter smutsen och rengör bort kvarvarande vax och smuts som kan orsaka att bh att lyfta efter ansökan. Lämna bilen för att torka i solen i minst 30 minuter.
4

Välj en färg som komplimanger lack på din bil. Klar och svart och de vanligaste färgerna bh för Eclipse, men de kan skräddarsys i valfri färg.
5

Peel stöd från bh och anpassa materialet med kanten på huven. Bras för 2003 Mitsubishi Eclipse är skräddarsydd för att passa huven och kommer att ha en liten linje tryckt på vinyl och anger korrekt placering längs huven. Tryck ned materialet med handen, utjämning den från centrum av huven till kanten. Applicera fast, tryck nedåt när du använder bh för att bilda en stark försegling mellan limmet och huven.
6

Lyft huven och vik kanterna på bh under läppen. Nyp bh mellan tummen och pekfingret och håll på plats i 30 sekunder för att ge limmet tid att ställa upp. Stäng huven och låt limmet att binda över natten innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84658.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.