Mustang II Tubular styrarm Komponenter

Den andra generationen (1974-1978) Ford Mustang var inget särskilt speciellt, det var i huvudsak bara en Pinto med låg prestanda V-8 alternativet. Emellertid var dess främre hjulupphängningen helt fristående i den främre tvärbalken, vilket gör det en ganska enkel swap för heta rodders som vill ha en modern dubbel A-arm oberoende fjädring. Som av 2011, är denna grundläggande upphängning ett vanligt alternativ bland byggsatsbil byggare, varm-rodders och racers lika. Tvärbalk

Mustang II: s tvärbalk (ramen som förbinder vänster och höger sidorna av suspension) blev en viktig faktor för dess popularitet. Ford utformat denna suspension så primitiva robotar därefter i bruk kunde sätta ihop det som ett fristående underenhet på huvud tvärbalk, sedan skruva tvärbalken till bilen. Den ursprungliga Mustang II tvärbalk var en ganska svag stämplad stål affären, men de flesta eftermarknaden M2 tvärbalkar använder mycket starkare svetsad låda /stålplåt. Sådana tvärbalkar är betydligt starkare än de ursprungliga enheterna men är också tyngre. Vissa åkare föredrar en lättare men långt dyrare rörformig tvärbalk tillverkade av höghållfast chrome-moly stål. Addera Spring Hats

Även kallad fjäder fickor, dessa D-formad fästen bult till toppen av tvärbalken ändar och stödja de toppar av fjädrarna. Inte alla M2 upphängningar använder en flyttbar fjäder ficka; många kommer svetsas till tvärbalken från fabriken. Svetsade våren hattar kommer att fungera bra för de flesta tillämpningar, men kommer att begränsa urvalet våren diameter. En flyttbar fjäder hatt tillåter slutanvändare att storleken hatten beroende på storleken på våren som de tänker använda.
Styrarmar

Mustang II fjädring använder sammanlagt fyra kontroll vapen - två övre och två nedre. Styrarmarna ansluta styrspindeln till tvärbalken. Standarden M2 upphängning använder en längre styrarm på botten än toppen, vilket hjälper att uppmuntra camber gain (aktiv lutningsjusteringshjulet) vid kurvtagning. Beståndet M2 upphängning använder genomskinliga stämplade vapen stål kontroll, men de flesta eftermarknaden suspensioner använder antingen stålrör eller boxed stål för ökad styrka.
Lower Spring Mount

lägre våren mount kan vara en del av den nedre styrarmen, eller det kan vara en separat enhet som bultar med kontrollgruppen och chassi. Den undre fjädern mount måste ha oerhörd styrka eftersom det bär hela vikten på bilen på det hörnet.
Stötdämpare och fjädrar

M2 upphängning använder en spole- over-shack arrangemang, vilket stötdämparen sitter innanför det öppna utrymmet i spiralfjädern. Detta arrangemang håller chock och fjädern på samma axel rörelse, vilket underlättar fjädring tuning och ökar fjädring precision. Beståndet M2 använder en separat fjäder och stötdämpare, men många eftermarknaden enheter använder en strävliknande coilover design där fjädern och stötdämparen komma tillsammans som en självständig underenhet.
Styrning Spindlar

Styrspindeln förbinder de övre och undre länkarmar, innehåller hjulnavet, fungerar som ett fäste för bromsoket konsoler och har en förlängning på främre eller bakre ansluta till styrväxeln end-länkar. Spindeln innehåller inte kullederna, det bara tar emot kulleden axlarna
Blandat /valfria komponenter

Många Mustang II fjädring kit kommer med antingen en front. -mount eller bak-mount styrväxel och en anti-roll/sway bar. De bromsar och bromssystem komponenter är inte tekniskt en del av upphängningen, men individuella fjädring tillverkare kan inkludera dem om du anger. En förmonterade suspension eller utrustning kan komma med gummi, metall eller polyuretan bussningar, alla nödvändiga skruvar och muttrar, erforderliga kulleder, end-länkar och hjullager.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96314.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.