Lastbil Carpet Installation

Lastbilar används ofta för tunga arbete eller lek. Från arbete stövlar och lera till vandringskängor en smuts, kan golvet i en lastbil blivit mycket slitna och smutsiga. I många fall utvecklar mattan av en lastbil fläckar. Dammsugning och schamponering mattan regelbundet kan hjälpa till, men så småningom mattan kan behöva ersättas. Du kan byta ut din lastbil matta i en eller två timmar med ett fåtal vanliga verktyg. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
stjärnskruvmejsel
Brukskniv
mattlim
Visa fler instruktioner
1

Lossa och ta bort skruvarna som håller lastbilens sätena i golvet med hjälp av Ratchet och en socket. Huruvida sätena är elektrisk eller manuell, innehar en bult i varje hörn metallen "foten" av sätet i golvet. Flytta sätena ur trucken. Ta bort eventuella lister runt botten av golvet och dörren med en stjärnskruvmejsel. Dra ut den gamla mattan.
2

Placera den nya mattan på golvet i lastbilen. Lägga ut för att säkerställa en korrekt passform. Lyft mattan i ett område i taget för att hitta bulthålen undertill för sätena. Gör ett litet hål i mattan med en mattkniv så bulten kan gå igenom när du installerar sätena. Gör ett liknande hål för varje bult.
3

Applicera mattan lim genom att lyfta delar av mattan, applicera limmet i en back-och-tillbaka eller virvel mönster och trycka på mattan ner ovanpå den. Arbeta från den ena sidan av lastbilen till den andra och från framsidan till baksidan för att säkerställa att du limmar ner hela mattan.
4

Installera sätena och dra åt bultarna för att fästa sätena i golvet . Kontrollera att se till att bultarna är i rakt och åt helt, lösa stolar kan orsaka en säkerhetsrisk och kan lossna från golvet i en kollision
5

Byt trim längs golvet och dörren.. Vik in kanterna på mattan under trim bitar innan du skruvar dem i golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84838.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.