Hur Ladda ner körsträcka på en Volvo 850

Volvo 850 kombi avbröts efter årsmodell 1997 men fortfarande har vissa moderna funktioner. Liksom de flesta fordon, den har en på instrumentpanelen datorsystem som övervakar allt på bilen, från luftintaget till körsträcka. Om du vill hämta din Volvo 850 s körsträcka till en dator är det möjligt att direkt synkronisera bilens färddator på egen hand, med hjälp av en adapter och vissa program. Saker du behöver
OBD1 eller OBD2 kabel med USB-änden Review Software installations-CD
Visa fler instruktioner
1

Få en "OBD1" kabel med en "USB "slutet för modeller som är 1995 eller äldre. Få en OBD2 om din bil är en 1996 eller 1997 modell. Mest fordonsindustrin butiker säljer kabeln.
2

Placera CD programinstallation i skivenheten på datorn. När installationsguiden laster på skärmen följer du instruktionerna för att helt installera programvaran.
3

Anslut OBD1 eller OBD2 änden av kabeln till den port, placerad under ratten. Denna port är ungefär 2 inches bred och 1/2 tum lång.
4

Anslut USB-änden av kabeln till en USB-port på datorn. Ström på kombi och starta den installerade programvaran. Bilens dator information kommer direkt överföra till datorn, inklusive de nuvarande körsträcka uppgifterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96320.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.