Hur Wire en vinschkontaktormodul

Terrängkörning med din 4x4 lastbil eller ATV tar dig djupt in i vildmarken, till områden som skulle vara svåra att nå annars. Installera en vinsch är en klok idé, för att hjälpa till att dra bilen ut om du lyckas få det fastnat i leran. Detta kan rädda dig från en lång promenad tillbaka till civilisationen. Del av en vinsch installationen är kabeldragning kontaktorn. Denna enhet separerar vinschen strömförsörjning från bilens batteri när den inte används och förhindrar motorn från överhettning. Saker du behöver
sidavbitare
ringkabelskor
Tänger
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Lossa bilens svarta negativa batteripolen, och dra bort den från batteriet. Ställ den på en plats som inte kan få kontakt med den positiva polen.
2

Strip 3/8 tum av isoleringen från ledningarna som kommer från batteriet och vinschen s ledningar makt, med kabelskalare . Addera 3

Sätt en ring kontakten på slutet av varje tråd, och säkert genom att komprimera kontakten med tång.
4

Skjut positiva röda kabeln från batteriet över den positiva källan terminalen på kontaktorn, och fäst med en bricka och mutter. Dra åt med en skiftnyckel.
5

Skjut negativa svarta kabeln från batteriet över negativa källterminalen på kontaktorn, och fäst med en bricka och mutter. Dra åt med en skiftnyckel.
6

Skjut positiva kabeln från vinschen över positiva vinsch terminalen på kontaktorn, och fäst med en bricka och mutter. Dra åt med en skiftnyckel.
7

Skjut den negativa kabeln från vinschen över negativa källterminalen på kontaktorn, och fäst med en bricka och mutter. Dra åt med en skiftnyckel.
8

Skjut handtaget sele kontroll tråd i motsvarande kontaktor sele.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87502.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.