Hur man installerar en backspegel Monitor i bilen

En backspegel monitor visar dig vad din backkamera poster. Tillsammans är dessa enheter är en enorm hjälp när du ska backa ut från trånga utrymmen eller mörka områden. Här är hur man installerar en backspegel monitor. Saker du behöver
Skruvmejsel
Rear-view monitor
dubbelhäftande tejp
klädhängare
Skift-/uttag
Backkamera
A /V-styrenhet

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och lossa batterikablarna. Ta bort de båda positiva och negativa kablarna innan monteringen påbörjas.
2

Bestäm var du vill montera backspegel monitor i bilen. De flesta skärmar passar över backspegeln.
3

Installera backspegel monitor i huset som kom med det. Ställ in skärmen så att du kommer att kunna se på skärmen samtidigt som du säkerhetskopierar. Du kan behöva justera skruvarna i höljet så att bildskärmen sitter ordentligt.
4

Montera backspegel monitor (i dess hölje) ovanför backspegeln. Du kan fästa bildskärmen bostäder på vindrutan med dubbelhäftande tejp. Om enheten inte levererades med dubbelhäftande tejp, köpa några på en Biltema.
5

Dra bildskärmskabeln till A /V-styrenhet, som måste vara ansluten till den bakre -visa kameran. Se installationsinstruktionerna för dessa delar. Du kan använda en klädhängare att dirigera bildskärmen kabeln.
6

Anslut bildskärmskabeln till "OUT"-porten på A /V-styrenhet. Kontrollera att kabeln är ordentligt ansluten eller videosignalen kommer inte att överföra ordentligt.
7

Anslut batteriet, starta bilen och sätta bilen i omvänd. Den backspegel monitor kommer på om du har installerat bildskärmen korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82859.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.