Mercedes Special Options

Lyx biltillverkaren Mercedes Benz gör bilar som presenterar stil och komfort. År 2011 modeller, de erbjuder flera alternativ för att göra köra sina bilar mer bekväm eller effektiv. Dessa inkluderar media system, växellådor, soltak och funktioner stil. Innovativ säkerhet och köregenskaper stil, såsom parkering sensorer och adaptiv farthållare, finns också som alternativ. Keyless Go

"Keyless Go" är ett alternativ som gör att en förare att starta sin bil utan att ta bort Smartkey från hennes ficka, helt enkelt genom att trycka på en knapp.
Comfort

Eluppvärmda framsäten är ett alternativ i vissa Mercedes-bilar, med tre nivåer av värme. Värmaren skickligt ringer ner till den lägsta inställningen efter några minuter av uppvärmningen, för att undvika överhettning av passageraren.

Drive Dynamisk multi-kontur förarstol med massage har justerbara stöd för ryggen och sidorna, och har även en massage funktion.

Automatisk dual-zons klimatanläggning är tillval på bilar som SLK.
Multimedia

valfria iPod-integrering Kitet monteras i handskfacket och låter iPods som ska spelas genom bilens högtalarsystem och drivs via reglagen på ratten. Logic 7 (R) Harmon /Kardon surround system som erbjuds som tillval på Mercedes

C- Klass bilar använder 12 högtalare, inklusive en subwoofer och ger 450 watt.

alternativet med en split-view front underhållningssystem, finns på S-klass bilar, tillåter passagerare att visa en DVD, för exempel, medan föraren ser på radio eller navigationssystem på samma skärm, men ur hans perspektiv.

För sport utility vehicles, det finns en möjlighet att en baksätet med två LCD-skärmar inbyggda i fronten nackstöd. Addera Style

E-klass sedaner kan utrustas med ett panorama taklucka som ger både framsätet och baksätespassagerarna en sky view. <
p> Den 18-tums lättmetallfälgar som erbjuds som tillval på bilar såsom C300 sedanmodell har fem ekrar och är exklusiva för Mercedes. När bilarna blir dyrare, såsom S-klass sedaner, 19 -. Samt 20-tums legeringar blir ett alternativ, med upp till 10 ekrar

För bilar som CLS550C, kan köpare också få belyst stål dörrtrösklar att lägga till lite extra karaktär till bilen när dörrarna öppnas.
Köra Anpassningar

som tillval på vissa bilar som C300 sedanmodell erbjuder Mercedes en sju-växlad automatlåda. Enligt Mercedes Benz, justerar överföringen till förarens körstil och kompenserar för en smidigare och snabbare resa.
Modeller

inklusive CLS550C komma med en option på en Distronic adaptiv farthållare som använder radar för att justera hastigheten att upprätthålla en säker följande avstånd. Addera Parktronic

parktronic parkeringsplats styrsystemet tillgängligt på vissa bilar använder radar och ultraljud givare att inte bara identifiera parkeringsplatser av lämplig storlek till föraren, men att vägleda henne i utrymmet. Addera Safety

En bakåtriktad kamera är ett annat alternativ. När en förare skiftar i backen, visar denna kamera en bild av vad som finns bakom bilen på en skärm monterad på instrumentbrädan.

Nightview Assist Plus är en IR-system som kan upptäcka personer och föremål nattetid utanför bilens halvljus område. De upptäckta former visas på en svart-vit skärm på instrumentbrädan och systemet folket höjdpunkter när bilen är 300 meter bort.

Side krockkuddar för baksätespassagerarna är ett annat alternativ, för extra säkerhet värde , på bilar som E-klass sedaner.

SUV sortiment erbjuder ett alternativ som känner av fordon i den döda vinkeln och utfärdar en varning om föraren indikerar en förestående flytt in i det körfält.


Praktiska

en dragkrok är ett alternativ för stadsjeepar att förbättra dragkrok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95703.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.