Hur man gör en V6 Mustang Snabb

Om du äger en sen modell V6 Mustang, du förmodligen drömmer om sätt att hålla upp med den mer robusta V8 GT Mustangs. Enligt Mustang Evolution, sätter ett lager V6 ut endast 210 hästkrafter jämfört med Mustang GT 319. Men med några enkla bolt-on produkter, kan du få tillbaka en hel del av dem hästkrafter och hänga med de större Mustangs rätt av linjen. Saker du behöver
Kall-luftintag kit
kick-flöde dubbelt avgassystem cat-back konverteringssats
3:73 bakre änden redskap
Limited-slip differential
Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Byt filter lager luften med en kall-luft high-flow filter kit. Enligt K & N Performance, kommer en kall luftintag kit ger en uppskattad hästkrafter vinst på 7.54 hk vid 4996 rpm. Detta projekt kan kompletteras med en grundläggande socket set.
2

ersätta den mycket restriktiva enda avgaserna med en mycket mindre restriktiv halvsats dubbelt avgassystem konverteringssats. Enligt American Muscle, verkar beståndet V6 avgaserna som en flaskhals och begränsar flödet av gaser som försöker fly motorn. Konvertera till en dubbel high-flow avgassystem ökar hästkrafter eftersom gaser kommer att kunna undkomma grenröret lättare. Detta projekt kan kompletteras med en grundläggande socket set och kommer efterhand in i lager hängare för de flesta tillämpningar.
3

Byt påkörning växellådor och differential. Den V6 Mustang har inte en differentialbroms, vilket innebär att du bara är att sätta hästkrafter till ett hjul. Detta är anledningen till Mustang V6 tenderar att snurra däck. Byta fabriken bakre änden med 3:73 eller 4:10 växlar, tillsammans med att lägga en differentialbroms, kommer att ge dig mer hästkrafter till marken överföring och mer vridmoment vid låga varvtal för att sätta dig tillbaka i din stol. Detta projekt kan kompletteras med en grundläggande socket set.
4

Tune bilens dator. Det finns otaliga dator-mottagare på marknaden för Mustangs eftersom datorer är det huvudsakliga sättet tillverkarna uppfyller miljökraven Protection Agency för luftkvalitet. När du gör ändringar i din bils intag, avgassystem och bakre änden, måste du ställa din Mustang dator för att få ut det mesta av ändringarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83553.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.