Eftermarknaden Idéer för Dodge pickup

Ursprungligen grundades 1900 av Dodge Brothers som ett reservdelsförsörjning företag för bilar, har Dodge gjort bilar sedan 1914. Under årens lopp har Dodge gjort en uppsjö av lastbil linjer, som omfattar allt från leverans lastbilar till lastbilar i deras linje idag. Dessa lastbilar erbjuda konsumenten ett fordon för både lätta och tunga användning vare sig för rekreation eller på arbetsplatsen. Efter inköp Dodge lastbilar, vissa konsumenter väljer att ändra sina lastbilar med eftermarknaden alternativ. Hjul

Anpassa Dodge pickup hjul är ett sätt att estetiskt förbättra utseendet av fordonet. Oavsett om svart eller krom, med spinning komponenter eller märkesvaror emblem, anpassa hjul är ett populärt alternativ. Priserna för att anpassa hjulen kan köras från ett par hundra dollar per hjul till $ 5.000 till $ 10.000 per hjul för en tjusig uppsättning. Men om Dodge pickup används för lätt eller tungt arbete, är det inte rekommenderat att anpassa hjulen eftersom de sannolikt kommer att repas och bäras på byggarbetsplatser, minskar deras värde och curbvädjan.

Vertikal Door Kit

Medan vanliga Dodge lastbil dörren öppnas horisontellt, är ett annat eftermarknad möjlighet att göra dörrarna öppnas vertikalt. Dörrarna kommer att rehinged så att de rör sig uppåt på fjärr öppning. Detta liknar det sätt DeLorean bilen öppnade i "Tillbaka till framtiden" filmerna.
Stötfångare

Anpassade stötfångare är antingen glida stötfångare, vilket "glider" över befintliga stötfångaren, eller de är fulla främre och bakre stötfångare som kan ersätta de som för närvarande på fordonet. Anpassade stötfångare är ofta dekorativa i naturen, ibland visar grafik, slagord eller andra konstverk. Stötfångare kan göras från en mängd olika material såsom high end plast, krom eller stål för tunga sajter duty jobb. Kjolar
Side

Sidokjolar är grafik eller konstverk som placeras på den sida av fordonet över lack. De ligger platt mot färgen på samma sätt ett klistermärke appliceras. Den starka självhäftande baksida bildar en tät bindning med den sida av Dodge lastbil. Generellt sidokjolar är placerade på båda sidor av trucken så att de matchar. En variant på en sida kjol är att ha egen sida kjol som detaljer namnet på ett företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96014.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.