Hur man installerar en turbo på en Mustang

Ford Mustang har ett brett utbud av eftermarknaden alternativ prestandauppgradering inklusive forcerad induktion system såsom kompressorer och turboladdare. Turboladdare innehåller en snurrande turbinhjul som tvingar extra luft i motorn kamrar, vilket ger en kraftig ökning av hästkrafter och vridmoment. Installera en kompressor är en engagerad process som kräver tid, verktyg och förtrogenhet med motorn. Installation detaljer kommer att bero på år och modell av dina Mustang och även på den specifika turbokompressor. Saker du behöver
Automotive verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

rensa ut damm och skräp från motorrummet. Byt motorolja och oljefilter. Byt alla oljetryck och linjer avlopp som är böjd eller skadad på något sätt.
2

Dra runt motorn tills olja strömmar från oljeavloppet. Fäst den nya linjen oljan rinna ur turbon satsen till turboaggregatet själv.
3

Montera turbo fäste på motorn. Anslut luftflödessystem till turboaggregatet. Dra åt alla bultar till tillverkarens anvisningar med hjälp av en momentnyckel. Dra inte åt skruvarna för hårt, det kan skada turbo eller ens själva motorn
4

Starta Mustang och låt den gå på tomgång några minuter.. Stäng av Mustang bort och inspektera marken under Mustang för eventuella läcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84669.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.