Hur installerar jag en 2WD Front Kit End Leveling?

Det finns fordon som avsiktligt byggs med bakändan högre än den främre änden av olika skäl. Leveling kits för 2-wheel drive lastbilar används för att göra den främre änden av lastbilen samma höjd som den bakre änden av lastbilen. Installationen av utjämning kit kräver avlägsnande framdäcken från lastbilen och placera strut distanser ovanpå dessa stöttor. Saker du behöver
2 kilar
Hydraulisk domkraft Sida 2 pallbockar
Momentnyckel
Standard Hylsnyckelsats
Standard skiftnyckel uppsättning
Metric Hylsnyckelsats
Metric skiftnyckel ställa
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Håll trucken från att röra sig med hjälp av en chock under varje back däck. Använd hydraulisk domkraft för att lyfta ena sidan av trucken tillräckligt hög för att avlägsna däcket. Använd en pallbock att hålla upp lastbilen och ta bort domkraften. Höj den andra sidan av lastbilen med hjälp av hydraulisk domkraft igen. Placera den andra stödbenet i position att hålla lastbilen upp. Ta båda däcken och lägg dem åt sidan.
2

Använd lämplig storlek socket eller skiftnyckel för din 2-hjulsdrift lastbil för att ta bort lager yttre hårdvaran styrstag från lager knoge. Placera lager muttern åt sidan för senare användning. Försiktigt bryta beståndet kona som ligger på lager yttre styrstag. Ta bort de tre övre lager muttrarna som fäster staget till aktiemarknaden plats.
3

Ta bort den nedre bulten som håller beståndet nedre infästningspunkt till den nedre staget. Demontera nedre bulten och beståndet staganordningen och placera dem åt sidan.
4

Placera en av de nya distanser, från utjämningen satsen, på toppen av strut och fäst den med beståndet hårdvara . Använd momentnyckel och vridmomentet till 45 kg. Leta hårdvaran väska som kom i utjämningen kit. Installera den modifierade strut i det övre läget och fäst det med den nya hårdvaran. Dra inte åt ny hårdvara ännu.
5

Fäst den nedre änden av staget till aktiemarknaden plats med beståndet hårdvara. Använd momentnyckel vridmoment till 65 kg. När den nedre delen är säkrad, flytta tillbaka till den nya hårdvaran överst på staget och fäst den övre strut platsen. När den är säker, vridmoment alla tre bultarna till 42 kg.
6

tillbaka beståndet yttre styrstag till aktiemarknaden knoge och fäst den med samma hårdvara som togs bort av den under demontering . Använd momentnyckel och dra åt den till 38 kg.
7

Upprepa stegen för den motsatta främre fjäderben som du har gjort. Ominstallera däcken och sänka trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86683.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.