Hur till Mount Driving Lights på Wranglers

Terrängkörning på natten kan vara en skrämmande upplevelse, eftersom det är svårt att se stora stenar eller andra hinder som kan skada din Jeep. Ett sätt att minska detta problem är att installera ytterligare Extraljus på främre stötfångaren på din Wrangler. Dessa lampor lyser upp marken framför Jeep, vilket ger dig en bättre chans att undvika de stora stenarna. Montering lamporna kräver installation av en ljus bar på din befintliga stötfångaren. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Momentnyckel
Wrench
Bumper ljus bar
Isolerad röd tråd
Skarvhylsor
Tänger
Säkringshållare
Säkring
eltejp
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Leta ramen monteringshålen på främre stötfångaren där de två rambalkar ansluta till stötfångaren . Monteringskonsolen linje med dessa hål.
2

Håll vänstra ramen konsolen på plats och säkra med de medföljande skruvarna, platta brickor och muttrar. Dra åt bultarna. Upprepa denna process för att fästa den högra ram fäste.
3

Skjut ljuset ärmar bar röret över båda konsolerna. Justera placeringen av fästena efter behov.
4

Sätt en bult genom varje sida av ljuset bar och fäste. Säkra med brickorna tillhandahålls och muttrar. Dra åt muttrarna till 20 fot-pounds av kraft med momentnyckel.
5

Sätt i den svarta kabeln från varje ljus under fästet bultarna. Dra åt fästet bultarna till 20 fot-pounds vridmoment.
6

Sätt ljuset fästbulten i en av ljusmottagarna ovanpå ljus bar. Montera en bricka och mutter på bulten och dra åt med 10 foot-pounds av vridmoment. Upprepa denna process för att installera extraljus ovanpå baren.
7

Strip, 3/8 inches av isolering utanför den isolerade röda tråd med tråd strippor. Anslut den röda kabeln från lamporna med isolerad röd tråd med en butt-kontakt. Dessa verkar genom att föra in ljus röda kabeln i ena änden och den röda isolerad tråd i den andra änden och komprimera med en tång.
8

Kör den röda kabeln till hytten för Wrangler snitt och band till längd som behövs för att nå strömbrytare.
9

Lossa de två anslutningarna på baksidan av växeln med en skruvmejsel. Skjut den röda tråden i en av terminalerna och dra åt den. Strip, 3/8 inches av isolering från slutet av ett nytt avsnitt av röd tråd. Anslut denna kabel till den andra terminalen på strömbrytaren och dra åt den.
10

Kör den röda kabeln i motorrummet och mot bilens batteri. Klipp och skala kabeln till rätt längd. Anslut den röda ledningen till säkringshållaren s tråd med en butt-kontakt.
11

Lossa pluspolen på batteriet med en skiftnyckel och skjut säkringshållaren s ledare under terminalen. Dra åt terminalen ner.
12

Wrap alla anslutningar i eltejp. Fäst de lösa trådarna i Wrangler med buntband. Sätt i säkringen i säkringshållaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87335.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.