WRX STI Konvertering

Den Subaru Impreza WRX är en högpresterande bil som är populär bland entusiaster Import Tuner . Eftermarknaden alternativ för WRX är expansiv , vilket gör WRX ett starkt avstämbara fordon . STI uppgradering för Impreza WRX är en ännu högre prestanda paket som gör Impreza WRX en hög hastighet , hög prestanda maskin . Motor uppgradera

Subaru Impreza WRX är utrustad med en 227 hästkrafter . STI motor uppgradera resulterar i en ökning på 44 hästkrafter . STI uppgraderingen har en japansk - made ​​motor som har högre prestanda delar , inklusive smidda kolvar och vevstakar .
Transmission Uppgradering

femväxlad manuell växellåda som är standard på Impreza WRX är mycket skicklig på att överföra kraften från motorn till hjulen . STI uppgradering , dock installerar en sex - växlad manuell växellåda för att ge en ännu bättre överföring av motoreffekten . Installera sexväxlad växellåda är ett mödosamt detaljerade projekt som kräver tålamod och skicklighet .
Utseende Upgrade

Subaru Impreza WRX STi uppgradering inkluderar märken och ljus täcker att fullfölja omvandlingen till STi prestandanivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95639.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.